Αγγελική Νικολούλη: «Με σημάδεψαν με όπλο στο πρόσωπο»

Αγγελική Νικολούλη: «Με σημάδεψαν με όπλο στο πρόσωπο»

Η Αγγελική Νικολούλη τα τελευταία χρόνια έχει σταθερό ραντεβού με το τηλεοπτικό κοινό και με την αποκαλυπτική της έρευνα έχει καταφέρει να φέρει στο φως αποκαλυπτικά στοιχεία για υποθέσεις που συγκλόνισαν το Πανελλήνιο.

Σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον Οδυσσέα Μητσόπουλο και την εφημερίδα ΑΓΟΡΑ, η παρουσιάστρια του Alpha μιλά για τις ιστορίες του Μπεν και του Αλεξ αλλά και για την πρόσφατη υπόθεση του Κωστή Πολύζου, ενώ αποκαλύπτει την πιο ακραία στιγμή που έχει ζήσει.

«Στην υπόθεση Άλεξ έχει αποφανθεί και η Δικαιοσύνη ότι το παιδί είναι νεκρό και για το θάνατο του ευθύνονται κάποιοι άλλοι που τιμωρήθηκαν. Το πτώμα δεν βρέθηκε γιατί δεν έγινε σωστός χειρισμός της υπόθεσης απ’ την αρχή.  Στην Ελλάδα πλέον ο νόμος προβλέπει ότι και το πτώμα να μην βρεθεί, ο δολοφόνος καταδικάζεται όταν οδηγούν σ’ αυτόν τα στοιχεία. Στην υπόθεση του Μπεν η καθαρά προσωπική μου άποψη είναι ότι το παιδί δεν ζει. Είμαι υποχρεωμένη όμως σαν δημοσιογράφος να  ερευνώ κάθε πληροφορία, αφού και η οικογένεια του μικρού αγοριού δεν έχει εγκαταλείψει την προσπάθεια», εξομολογείται.

Όσον αφορά στην υπόθεση του Κωστή Πολύζου, αναφέρει: «Για το Τούνελ η υπόθεση αυτή δεν έκλεισε ποτέ. Αποκαλύψαμε τα άγνωστα για τον κόσμο στοιχεία, που συγκεντρώναμε μεθοδικά επί πέντε χρόνια, μόλις έγινε γνωστή η σύλληψη των βασικών κατηγορουμένων. Από την αρχή είχαμε καταλάβει ότι πρόκειται για δολοφονία και η έρευνα μας οδηγούσε στο οικογενειακό του περιβάλλον. Η μεγάλη τηλεθέαση που αναφέρετε έχει να κάνει με το έντονο ενδιαφέρον των φίλων του Τούνελ για τον Κωστή, που το εκδήλωναν με εκατοντάδες μηνύματα όλο αυτόν τον καιρό»

 Ποια είναι όμως η πιο ακραία στιγμή που έχει ζήσει;

Η Αγγελική Νικολούλη σημειώνει: «Το κλεμμένο και παγιδευμένο αυτοκίνητο που άφησαν πριν από χρόνια έξω από το σπίτι μου και το όπλο με σιγαστήρα με το οποίο με σημάδεψαν στο πρόσωπο. Ήταν τότε μια περίοδος με αποκαλύψεις που είχα κάνει στην έντυπη δημοσιογραφία για λεπτές υποθέσεις, όπως αυτή των υποκλοπών πολιτικών προσώπων από την τότε ΚΥΠ. Σίγουρα αυτά τα περιστατικά ήταν τα πιο ακραία, αλλά όχι λιγότερα επικίνδυνα από άλλα πιο πρόσφατα».