Αγγελική Λάμπρη: “Είναι υπέροχο να μεγαλώνεις το παιδί σου και να μην το μεγαλώνει κάποιος άλλος” | Αποκλειστική συνέντευξη

Αγγελική Λάμπρη: "Είναι υπέροχο να μεγαλώνεις το παιδί σου και να μην το μεγαλώνει κάποιος άλλος" | Αποκλειστική συνέντευξη

Σε κλίμα έντονης συγκίνησης, έγινε η συνέντευξη τύπου του θρυλικού μιούζικαλ «Γοργόνες και μάγκες», που αναβιώνει στο θέατρο μετά από 50 χρόνια της κινηματογραφικής του πρεμιέρας.

Το Gpop.gr και ο Μάριος Κωνσταντόπουλος βρέθηκε σε γνωστό πολυκατάστημα στο κέντρο της Αθήνας και μίλησε με την Αγγελική Λάμπρη, η οποία ενσαρκώνει το ρόλο που έκανε η Νόρα Βαλσάμη.

Η ηθοποιός μας μιλάει αποκλειστικά για την επιστροφή της στο θέατρο, για την κόρη της και για πολλά άλλα.

Πώς πήρατε την απόφαση να επιστρέψτε θεατρικά μετά από αρκετά χρόνια απουσίας;

Εντάξει, ήταν επιλογή μου να είμαι με την μικρή μου, να την μεγαλώσω. Ήθελα να το βιώσω αυτό, είναι υπέροχο να μεγαλώνεις το παιδί σου και να μην το μεγαλώνει κάποιος άλλος. Νομίζω ότι δεν νιώθω ότι επιστρέφω, δεν νιώθω ότι έφυγα, στην δουλειά μας συμβαίνει και υπάρχουν περίοδοι σε αυτήν την δουλειά που λες θέλω να είμαι, δεν θέλω, είναι τόσο δυνατό αυτό που βίωσα με την μικρή που ήθελα να το απολαύσω και έκανα αυτό που ένιωθα, οπότε λοιπόν τώρα μου αρέσει πολύ που είμαι σε αυτές τις δύο δουλειές. Δεν νιώθω ότι πάω στη δουλειά, νιώθω ότι πάω και εγώ και παίζω, όπως πάω με την μικρή μου και παίζω στην παιδική χαρά δηλαδή αυτό έλεγα ότι νιώθω τυχερή που είμαι ηθοποιός, κάνω αυτό που θέλω και αγαπάω, οπότε δεν κουράζομαι και περνάω πάρα πολύ ωραία.

Πόσο χρόνων είναι τώρα η μικρή;

Είναι 4,5

Ο ρόλος της μαμάς πως σας φαίνεται;

Νομίζω ότι αυτός είναι ο πιο δύσκολος ρόλος στη ζωή μιας γυναίκας και υπέροχος, είναι μοναδικός, είναι πολύ ωραίο γιατί τώρα την παίρνω και μαζί μου στην άλλη δουλειά, στην Αλίκη στην χώρα των γευμάτων στο θέατρο Άνεσις που είναι μια πολύ όμορφη παιδική παράσταση και μου αρέσει που το βιώνω μαζί της γιατί καταλαβαίνει την σκηνή, τώρα καθόμαστε, μου είπε ένα τέλειο σε μία πρόβα «Μαμά αν χρειαστώ κάτι, πως θα σε φωνάξω; Μαμά η Αλίκη» αρχίσαμε να γελάμε όλοι, εντάξει είμαι πολύ χαρούμενη και τώρα βέβαια εδώ δεν την έχω φέρει στους γοργόνες και μάγκες,θα την παίρνω στις παραστάσεις γιατί είναι δύσκολο τώρα, παρόλα αυτά η Ζέτα που είναι πιο μικρή η Θάλεια την έχει φέρει.

Ο ρόλος σας εδώ στους Γοργόνες και μάγκες;

Μου αρέσει πάρα πολύ και μου άρεσε πάρα πολύ όταν μου το είπε ο Γιώργος Βάλαρης γιατί συζητούσαμε και για κάτι άλλο πιο παλιά και αυτό είναι κάτι που δεν έχω κάνει, δηλαδή είναι ένα κορίτσι, νησιοτοπούλα, γλυκιά, είναι κάτι διαφορετικό από αυτά που έχω κάνει και μου άρεσε πάρα πολύ. 

Πείτε μας και για το παιδικό έργο δύο λόγια

Η Αλίκη στην Χώρα των γευμάτων είναι ένα έργο που δεν το λες ακριβώς παιδικό, τα παιδιά που το έχουν γράψει, ο Θοδωρής και η Κατερίνα λένε ότι είναι μια οικογενειακή κωμωδία. Έχει να κάνει με την διατροφή, τα μεταλλαγμένα, η Αλίκη θέλει να γίνει σεφ και πάει να πάρει μέρος σε ένα διαγωνισμό με σκοπό να κερδίσει το βραβείο και να δείξει ότι είναι η καλύτερη κλπ, οπότε κάποιοι σεφ έρχονται να την διδάξουνε, χάνει το βραβείο αλλά τελικά μέσα από αυτό, καταλαβαίνει ότι μπορεί να το κάνει και να ακολουθήσει το όνειρο της και να γίνει σεφ.Έχει πάρα πολύ ενδιαφέρον, δηλαδή μου άρεσε πολύ σαν κείμενο όταν το διάβασα και είπα ναι θέλω να το κάνω. Θα παίρνω και την Ευτυχία μαζί μου (γέλια) σου λέω είναι πολύ σημαντικό που το βιώνω μαζί της όλο αυτό,είμαι πολύ χαρούμενη, περιμένω πως και πως γιατί και εδώ θα ξετρελαθεί με τα τραγούδια και τις χορογραφίες, τα οποία είναι υπέροχα, εγώ κάθε φορά που κάνουμε τις χορογραφίες και τις μουσικές λιώνω και κάθομαι σαν παιδάκι στην γωνία και παρακολουθώ. Πραγματικά, είναι πολύ όμορφο το συναίσθημα και είναι τόσο μέσα μας όλο αυτό.

Τώρα ενεργή και στο Instagram.

Αχ ναι, γενικώς δεν το έχω και πολύ αλλά ναι λέω εντάξει. Μία μέρα στη πρόβα η Μαρία Κορινθίου μου πείρε το τηλέφωνο και μου λέει θα κάνεις instagram και το ανοίξαμε. 

Βλέπετε καθόλου τις επαναλήψεις; Το παρά πέντε για παράδειγμα που παίζεται πολλές φορές μέχρι και σήμερα.

Δεν πολύ βλέπω γιατί δεν προλαβαίνω και γενικώς ποτέ δεν έβλεπα τις δουλειές μου, υπάρχουν άνθρωποι που έχουν δει το παρά πέντε δεκάδες φορές, εγώ δεν είμαι από αυτούς, όχι επειδή δεν μου αρέσει, τρελαίνομαι αλλά αν το δω μπορεί και να συγκινηθώ γιατί θυμάμαι το πίσω από τις κάμερες και τι γινόταν και ήταν πολύ ιδιαίτερες και μοναδικές στιγμές.

Έχετε κρατήσει επαφές με τα παιδιά από το Παρά πέντε;

Ναι ναι με τους περισσότερους.

Έχετε συνεργαστεί και με την Έφη Παπαθεοδώρου και το Γιάννη Βιογιατζή στη τηλεόραση που φέτος μοιράζεστε και την ίδια σκηνή.

Είμαι πολύ χαρούμενη που είναι και ο Γιάννης Βιογιατζής και η Έφη Παπαθεοδώρου. Καταρχήν, νιώθω τυχερή που με το Γιάννη Βιογιατζή έχουμε παίξει και στην τηλεόραση ένα χρόνο και μετά από 8 χρόνια βρισκόμαστε ξανά στο θέατρο και με την Έφη ζήσαμε μια πολύ μεγάλη επιτυχία, οπότε τους αγαπάω παρά πολύ και είναι τιμή μου που είμαι ξανά μαζί τους.