Αγγελική Δαλιάνη: “Έχουν αγριέψει πια τα πράγματα σε όλες τις δουλειές και όλοι..”.

Αγγελική Δαλιάνη: "Έχουν αγριέψει πια τα πράγματα σε όλες τις δουλειές και όλοι..".

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Τηλέραμα, η Αγγελική Δαλιάνη μεταξύ άλλων μίλησε για την καθημερινότητας της ως ηθοποιος, συζυγος και μητέρα.

Πως είναι η καθημερινότητα σου ως ηθοποιού, συζύγου και μητέρας;

Δεν είναι καθόλου εύκολο να λείπεις από τα παιδιά σου σχεδόν 12 ώρες την ημέρα, να επιστρέφεις σπίτι έπειτα από 10ωρα γυρίσματα και να χρειάζεται να κάνεις τόσο πολλά ώστε να αναπληρώσεις την απουσία σου. Όμως δεν θέλω να είμαι αχάριστη… Αφενός έχω βοήθεια από τους δικούς μου, αφετέρου δεν είμαι η μόνη. Οι περισσότερες γυναίκες είναι σήμερα εργαζόμενες και δεν δουλεύουν λιγότερο από μένα. Έχουν αγριέψει πια τα πράγματα σε όλες τις δουλειές και όλοι πάνω κάτω «βράζουμε στο ίδιο κάζανι». Υπάρχει ένα διαρκές τρέξιμο ως τις 12-1 το βράδυ που πάμε για ύπνο. Όλα αυτά περίπου ως τα τέλη Μαΐου, που θα ολοκληρωθούν τα γυρίσματα και θα μπούμε σε άλλους ρυθμούς, γιατί η δουλειά του ηθοποιού είναι κάπως… περιστασιακή.

Αυτό το «περιστασιακό» σε αγχώνει;

Αυτή είναι η φύση της δουλειάς και έτσι μαθαίνουμε από τη σχολή: πως πρόκειται για εργασία… σεζόν! Έχει το άγχος του “τι κάνω μετά;”, από την άλλη όμως αυτό είναι ανανεωτικό και αναζωογονητικό, γιατί αλλάζεις διαρκώς παραστάσεις.