Αγαπημένα πρόσωπα του ΑΝΤ1 βρέθηκαν κοντά στα γενναία παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ

Αγαπημένα πρόσωπα του ΑΝΤ1 βρέθηκαν κοντά στα γενναία παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ

«ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ, ΠΡΑΞΗ»:
 ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥ ΑΝΤ1 ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΓΕΝΝΑΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΠΑΠ

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Κοινωνικής Υπευθυνότητας του ΑΝΤ1, «Κάνε την αγάπη, πράξη», είμαστε ένα και μένουνε ενωμένοι για να βοηθήσουμε τα Γενναία Παιδιά με αναπηρία  της ΕΛΕΠΑΠ να συνεχίσουν τις θεραπείες τους!

Η Κάρμεν Ρουγγέρη, ο Σάββας Πούμπουρας, ο Κώστας Αποστολάκης, ο Γιώργος Γεροντιδάκης και η Δανάη Λουκάκη, θέλοντας να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια, βρέθηκαν τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου στην πρότυπη παιδική χαρά της ΕΛΕΠΑΠ, Μίνως Κυριακού, «Παίζουμε Όλοι Μαζί».

Πρόκειται για την πρώτη πρότυπη παιδική χαρά για όλους στην Ελλάδα, η οποία εγκαινιάστηκε στις 18 Δεκεμβρίου 2018, με δωρεές που κατατέθηκαν στη μνήμη του αείμνηστου Μίνωα Κυριακού, ύστερα από επιθυμία της οικογένειάς του.

Εκεί γνώρισαν από κοντά  τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ, έπαιξαν μαζί τους και έγιναν όλοι μια μεγάλη παρέα γεμάτη χαμόγελα, αγκαλιές και ευχές! Παρών ήταν και ο διευθυντής της ΕΛΕΠΑΠ, κ. Τάσος Μαριανός, ο οποίος τους ενημέρωσε για τη δράση και το όραμά της.

Από τις 20 Δεκεμβρίου έως τις 6 Ιανουαρίου μπορείτε και εσείς να γίνετε μέρος της αλυσίδας προσφοράς του ΑΝΤ1, καλώντας από σταθερό (Χρέωση €2,60 ανά κλήση) ή κινητό (Χρέωση €2,48 ανά κλήση, πλέον τέλους συνδρομητών κινητής  12%,15%,18% ή 20%, βάσει λογαριασμού) ή στέλνοντας με SMS (χρέωση €2,48 ανά SMS πλέον τέλους συνδρομητών κινητής  12%,15%,18% ή 20%, βάσει λογαριασμού) τη λέξη ΕΛΕΠΑΠ στο 19811, προσφέροντας ακόμη περισσότερη αγάπη στα παιδιά που την έχουν ανάγκη.

Τις γιορτινές αυτές μέρες ας δείξουμε τη στήριξή μας σε ένα «Γενναίο Παιδί» και ας το βοηθήσουμε να κάνει μικρά ή μεγάλα «Βήματα Ζωής».

Γιατί εσείς και εμείς μπορούμε να κάνουμε μαζί την αγάπη πράξη!

Λίγα λόγια για την πρωτοβουλία Κοινωνικής Υπευθυνότητας «Κάνε την αγάπη, πράξη»

Ο ΑΝΤ1, μέσω του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας, «Κάνε την αγάπη πράξη», αναλαμβάνει εμπράκτως να συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των παιδιών και των οικογενειών τους, για ένα καλύτερο μέλλον για όλους. Κινητοποιείται και υποστηρίζει δράσεις, με στόχο να συμβάλλει στην ανάδειξη και στην επίλυση κοινωνικών προβλημάτων, έχοντας ως σημείο αναφοράς την προσφορά βοήθειας στις ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες, με επίκεντρο το παιδί.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τo πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας του ΑΝΤ1, μπορείτε να βρείτε εδώ: https://www.antenna.gr/kanetinagapipraxi/

Λίγα λόγια για την ΕΛΕΠΑΠ

Σκοπός της ΕΛΕΠΑΠ είναι να βοηθήσει βρέφη και παιδιά με αναπηρία, αλλά και τους ενήλικες ΑμεΑ, να κάνουν μικρά ή μεγάλα βήματα προόδου, «Βήματα Ζωής».

Η ΕΛΕΠΑΠ είναι το πρώτο φιλανθρωπικό, μη κερδοσκοπικό σωματείο στην Ελλάδα, το οποίο παρέχει υπηρεσίες αποκατάστασης σε παιδιά από το 1937. Σήμερα λειτουργεί σε άριστα εξοπλισμένες εγκαταστάσεις, σε 6 παραρτήματα σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Χανιά, Βόλο και Αγρίνιο).

Ο οργανισμός προσφέρει στα παιδιά με αναπηρία και αναπτυξιακές δυσκολίες θεραπευτικά προγράμματα, εκπαίδευση και ιατρική παρακολούθηση.

Οι άνθρωποι της ΕΛΕΠΑΠ στέκονται δίπλα στα παιδιά και τα βοηθούν  να αναπτύξουν τις δυνατότητές τους, ώστε να επιτύχουν την κοινωνική και σχολική ένταξή τους στην τυπική εκπαίδευση – αξιοσημείωτο είναι ότι περίπου το 60% των παιδιών κάθε χρόνο, το καταφέρνουν.

Η ΕΛΕΠΑΠ, επίσης, φροντίζει να είναι δίπλα στις οικογένειες των Γενναίων Παιδιών της, σε κάθε τους βήμα, πλαισιώνοντάς τις και παρέχοντας συμβουλευτικές υπηρεσίες.

Με τη δική σας πράξη αγάπης, δίνετε στα Γενναία Παιδιά μας με αναπηρία, την ευκαιρία να συνεχίσουν τις θεραπείες τους.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα https://www.elepap.gr