Αίσιο τέλος στην υπόθεση με τον γιο της Πωλίνας

Αίσιο τέλος στην υπόθεση με τον γιο της Πωλίνας

H είδηση για την εξαφάνιση του 21χρονου γιου της Πωλίνας σκόρπισε ανησυχία σε όλους. Ο Αποστόλης, ο οποίος σπουδάζει στην Γλασκώβη, αγνοείται από την περασμένη Κυριακή, όπου όπως όλα δείχνουν δεν αποβιβάστηκε ποτέ από την πτήση της Blue Air που έφτασε στην Ελλάδα.

Το βράδυ της Τρίτης άνθρωπος του οικογενειακού της περιβάλλοντος μας ενημέρωσε πως «ο Αποστόλης δεν έχει βρεθεί, όπως μάθαμε ότι γράφεται, δεν ξέρω γιατί δημοσιοποιήθηκε κάτι τέτοιο. Την έρευνα έχει αναλάβει η Interpol. Αυτή τη στιγμή οι αρχές έχουν στραφεί στο Βουκουρέστι. Προσπαθούν να μάθουν αν επιβιβάστηκε σε αυτή την πτήση που είχε ανταπόκριση για Ελλάδα γιατί από εκεί χάθηκαν τα ίχνη του. Δεν ξέρουμε ούτε εμείς κάτι περισσότερο».

Ωστόσο τις πρώτες πρωινές ώρες, η αγαπημένη τραγουδίστρια έδωσε το δικό της στίγμα για την εξέλιξη της υπόθεσης μέσω social media. Συγκεκριμένα, έγραψε ένα ευχαριστήριο μήνυμα προς τον κόσμο για την στήριξη και τις ευχές που της έδωσε, πάνω στο οποίο σχολίασε την ευχάριστη εξέλιξη της υπόθεσης!

Εγραψε: «Χίλια ευχαριστώ παλιοί και νέοι και άγνωστοι φίλοι μου…οι περιπέτειες και οι δοκιμασίες χρειάζονται καμμία φορά για να μας θυμίζουν πόσο ευάλωτοι και μηδαμινοί είμαστε μπροστά στο απρόσμενο και πόσο δυνατοί κι ευλογημένοι όταν δεχόμαστε τόση αγάπη…και ακόμα στους φίλους του γιού μου, Ρωμανό, Δημήτρη, Rodrigo, Ελένη, Τάσο μία τεράστια αγκαλιά…χωρίς εσάς θα’ταν πολύ δύσκολο…».

Το μήνυμα της μπορεί  να προϊδέαζε πως η υπόθεση έχει ευχάριστη εξέλιξη, όμως ένα προσωπικό της σχόλιο στην συγκεκριμένη ανάρτηση, έκανε σαφές πως όλα είχαν αίσιο τέλος. Όταν μία φίλη της ευχήθηκε όλα να πάνε καλά, η Πωλίνα απάντησε: «Τελείωσε για αυτό σας γράφω…όλα καλά».