Ίαν Στρατής: “Μπορεί μέχρι πρότινος να μην ήμουν φαν του Αργυρού, αλλά…”

Ίαν Στρατής: “Μπορεί μέχρι πρότινος να μην ήμουν φαν του Αργυρού, αλλά…”

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό People, ο Ίαν Στρατής μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε πως απάντησε αμέσως θετικά στην πρόταση που του έγινε.

«Μου πήρε μόλις μία μέρα να απαντήσω θετικά. Ήταν ωραία εμπειρία και το διασκέδασα πραγματικά. Δεν το είδα ως δικαίωση “Οκ, δεν κέρδισα στο Χ-Factor, θα κερδίσω σ’ αυτό”, δεν ξέρω αν το είδε ο κόσμος έτσι. Μου άρεσε ως concept, ήλπιζα ότι το buzzer θα μου δώσει τη δυνατότητα να μεταμορφωθώ σε κάποιους από τους αγαπημένους μου καλλιτέχνες και σίγουρα έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι συντηρείσαι με τον τρόπο αυτό κάπως στα πράγματα. Μέχρι να το ανακοινώσει η Μπεκατώρου, δεν πίστευα ότι θα είμαι εγώ ο νικητής. Ήμουν σίγουρος ότι θα το πάρει η Κατερίνα Στικούδη, γιατί είχε μεγαλύτερο κοινό».

Ακόμη αναφέρθηκε στη νέα του συνεργασία με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, λέγοντας:

«Αν μου το έλεγες πριν από λίγα χρόνια, θα σε κοιτούσα έκπληκτος, αλλά μεγαλώνοντας συνειδητοποίησα ότι δεν είχα εκτιμήσει σωστά κάποιους καλλιτέχνες – τον Αργυρό, για παράδειγμα. Είδα απέναντί μου έναν τύπο με ωραίες ιδέες, χωρίς παρωπίδες και καθόλου κολλημένο στο μουσικό είδος που αυτός εκπροσωπεί. Άρα γιατί να παραμένω εγώ κολλημένος; Και μπορεί μέχρι πρότινος να μην ήμουν φαν του Αργυρού –και του κάθε Αργυρού–, αλλά φεύγοντας από το ραντεβού ξέρεις τι είπα; “Ωραίος τύπος!”. Έχουμε ήδη κανονίσει να παίξουμε μπάσκετ την επόμενη εβδομάδα!».