Ήρθε στην Ελλάδα η Emma Stone για τα γυρίσματα της νέας ταινία του Γιώργου Λάνθιμου

Ήρθε στην Ελλάδα η Emma Stone για τα γυρίσματα της νέας ταινία του Γιώργου Λάνθιμου

Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και λίγα εικοσιτετράωρα η Emma Stone!

Η ηθοποιός ήρθε στη χώρα μας για τα γυρίσματα της νέας ταινίας μικρού μήκους του Γιώργου Λάνθιμου, με τον οποίο συνεργάζονται ξανά.

Μάλιστα, μετά το «The Favourite», ο διακεκριμένος Έλληνας σκηνοθέτης συνεργάζεται και πάλι με την Χολιγουντιανή σταρ στη νέα του ταινία.

Η Emma Stone σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ήρθε στην Ελλάδα την Τετάρτη και προσπάθησε να περάσει απαρατήρητη, ντυμένη casual και φορώντας καπέλο.

Ωστόσο, ο φακός κατάφερε να την εντοπίσει, απαθανατίζοντας την κατά την άφιξή της στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, αλλά και έξω από το ξενοδοχείο στο οποίο και μένει στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Τήνο, η 32χρονη ηθοποιός και όλη η ομάδα, ένα συνεργείο περίπου τριάντα ατόμων, βρίσκονται στο νησί και τα γυρίσματα υπολογίζεται ότι θα διαρκέσουν οκτώ ημέρες.

Οι συντελεστές έχουν επιλεγεί από τον Γιώργο Λάνθιμο, ο οποίος υπογράφει την παραγωγή, το σενάριο και τη σκηνοθεσία. Ανάμεσα στους συνεργάτες του, εκτός από την Emma Stone και τον Γάλλο συμπρωταγωνιστή της, Νταμιέν Μπονάρ, βρίσκεται και ο υποψήφιος για Oscar, μοντέρ Γιώργος Μαυροψαρίδης.

Η ταινία θα παρουσιαστεί ως μέρος εικαστικής εγκατάστασης με τη συνοδεία μουσικών συνόλων στις 22, 23, 27 Μαΐου 2020 στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο ΚΠΙΣΝ.