“Ήξερα τη Βάσω Λασκαράκη ως ηθοποιό και όχι προσωπικά. Μπορεί να ήταν μια χαρά κοπέλα, μπορεί να ήταν και κανένα βούρλο”

"Ήξερα τη Βάσω Λασκαράκη ως ηθοποιό και όχι προσωπικά. Μπορεί να ήταν μια χαρά κοπέλα, μπορεί να ήταν και κανένα βούρλο"

Συνέντευξη στη εκπομπή Φωλιά των Κου Κου παραχώρησε ο Μελέτης Ηλίας, ο οποίος μεταξύ άλλων αποκάλυψε τι σκέφτηκε πριν την πρώτη του συνάντηση με τη Βάσω Λασκαράκη.

«Στον γάμο της Βάσως δεν πήγα. Ήξερα ότι κάποια στιγμή θα γινόταν, αλλά δεν ήξερα ακριβή ημερομηνία. Ήξερα ότι θα γίνει σε κλειστό οικογενειακό κύκλο ο γάμος. Αν γινόταν ένας γάμος και πηγαίναν 200 άτομα και δεν ήμουν εγώ καλεσμένος θα με πείραζε. Αλλά σε αυτή τη συνθήκη τι να με πειράξει;

Την πρώτη φορά που την είδα, την ήξερα σαν Βάσω Λασκαράκη, αλλά δεν είχαμε βρεθεί ποτέ σε κάποια δουλειά. Και λέω τώρα μέσα μου τι μπορεί να είναι; Δεν ήξερα, ήταν ένα ερωτηματικό. Μπορεί να ήταν μια χαρά κοπέλα, μπορεί να ήταν και κανένα βούρλο. Με τη Βάσω κάναμε ένα δοκιμαστικό και το κανάλι σταμάτησε να βλέπει άλλο κόσμο για αυτή τη σειρά» είπε ο Μελέτης Ηλίας.