«Ήμουν ερωτευμένος με τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου, είχα πάθει ζημιά»

«Ήμουν ερωτευμένος με τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου, είχα πάθει ζημιά»

Στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό», παραχώρησε συνέντευξη ο Γιώργος Ηλιόπουλος.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τη συμμετοχή του στην σειρά «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1, για τον έρωτα που είχε κάποτε για τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου, αλλά και για τα επαγγέλματα που έχει κάνει στο παρελθόν.

«Ζούμε μεγάλες στιγμές στο Διαφάνι, νιώθω ευλογημένος και τυχερός που υπάρχω σε αυτή τη σειρά. Το καλοκαίρι βρισκόμουν για διακοπές στη Ζάκυνθο και μόλις με είχε δαγκώσει ένα σκυλί, με πήραν τηλέφωνο και μου έκαναν την πρόταση για τη σειρά. Το Μάιο μου είχαν στείλει δύο σενάρια να διαβάσω για να γράψω για τη σειρά.

Αλλά επειδή ήμουν σε περιοδεία δεν μπορούσα να αναλάβω αυτή την ευθύνη.Ο κόσμος βλέπει φανατικά τις Άγριες Μέλισσες, ενδιαφέρονται για τις εξελίξεις, δεν μου έχει συμβεί ξανά. Με είχαν στριμώξει μια φορά και μου έλεγαν σπόιλερς, που δεν τα ήξερα ούτε εγώ.

Είμαι βαρετός ως άνθρωπος, έγινα ηθοποιός για να ζω πολλές ζωές. Ήμουν ερωτευμένος με τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου, ήμουν πολύ μικρός και η Μίρκα πολύ μικρή. Η Μίρκα δεν μεγαλώνει ποτέ, είναι ιδέα. Όταν την είδα πρώτη φορά να παίζει, σταμάτησε ο χρόνος, έπαθα ζημιά. Δεν της το είπα ποτέ.

Έχασα τον μπαμπά μου από Αλτσχάιμερ και δεν το έχω ξεπεράσει. Έχω κάνει πολλά επαγγέλματα, το πιο καλτ ήταν λάντζα σε χασάπικο», είπε ο Γιώργος Ηλιόπουλος.