“Έχω την αίσθηση όταν πια φτάνεις 40 χρονών…”

“Έχω την αίσθηση όταν πια φτάνεις 40 χρονών…”

Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της που δίνει, η Ευδοκία Ρουμελιώτη μίλησε στο περιοδικό «MYtv» και μεταξύ άλλων αποκάλυψε με ποιον τρόπο μπορεί να τα συνδυάζει και αν έχει ελεύθερο χρόνο.

Καθόλου ελεύθερος χρόνος υπάρχει στο πρόγραμμά σας καθώς βρίσκεστε ανάμεσα σε γυρίσματα, πρόβες, παράσταση;

Αυτό το πρόγραμμα έχω να το κάνω από τότε που ήμουν 25 χρονών. Το έλεγα πρόσφατα και στον άντρα μου και πραγματικά δεν μπορώ να το αντέξω. Έτυχε να κλείσω το θέατρο γιατί δεν είχα στο μυαλό μου ότι θα κάνω τηλεόραση. Η πρόταση της τηλεόρασης που δέχτηκα ήταν πολύ δελεαστική, η παράσταση ήταν μόνο για ένα μήνα οπότε πίστευα ότι θα μπορέσω να τα συνδυάσω και να τα καταφέρω. Η αλήθεια είναι ότι τώρα που μιλάμε δεν τα καταφέρνω.

Μου λείπουν πολύ τα παιδιά μου, μου λείπει η ζωή με την οικογένειά μου και δεν βλέπω έτσι το μέλλον μου. Δεν μπορώ πια αυτό το όλα μαζί, γιατί έχουν αλλάξει πολύ οι συνθήκες της ζωής μου. Και πέρα από τις συνθήκες ξέρετε τι; Έχω την αίσθηση όταν πια φτάνεις 40 χρονών και έχεις κάνει την όποια διαδρομή σου, θες και εσύ να νιώθεις πιο επιλεκτικός. Και εγώ είμαι από τους ηθοποιούς που δεν θέλω να τα κάνω όλα. Δεν χρειάζονται όλα. Μου άρεσε που τα τελευταία χρόνια είχα μόνο τις παραστάσεις μου, ήμουν εκεί, σκεφτόμουν τον ρόλο μου, μπορούσα να δουλεύω χωρίς άγχος, να οδηγώ χωρίς άγχος.

Τώρα δεν υπάρχει χρόνος και δεν ξέρω στο τέλος με αυτόν τον τρόπο ζωής τι κάνουμε πραγματικά σωστά, τι απολαμβάνουμε και αν κάνουμε σωστά τη δουλειά μας γιατί κακά τα ψέματα η δουλειά μας έχει απαιτήσεις. Όταν, ας πούμε, έχεις μια παράσταση και τρέχει και παράλληλα έχεις γυρίσματα έξι με επτά ώρες τη μέρα και πρόβες και έναν ρόλο να σκεφτείς στο θέατρο, εντάξει δεν θα κάνεις κάτι τόσο καλά, μην γελιόμαστε.