Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Νατάσα Μανίσαλη

Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Νατάσα Μανίσαλη

Θρήνος στον χώρο του θεάτρου, καθώς έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός, Νατάσα Μανίσαλη. Το τηλεοπτικό κοινό την αγάπησε μέσα από τη σειρά «Εμείς κι Εμείς», όπου υποδυόταν την Νατάσα Σαριτζόγλου, ενώ ξεχώρισε και σε πολλές ακόμη θεατρικές και τηλεοπτικές δουλειές.

Πρωταγωνίστησε σε θεατρικές παραστάσεις με πιο γνωστή την επιθεώρηση «Βίρα τις Άγκυρες» του Μιχάλη Ρέππα.

Η εξαιρετική ηθοποιός του Εθνικού Θεάτρου άφησε την τελευταία της πνοή στα 55 της χρόνια, γεννημένη τον Αύγουστο του 1961, μετά από μάχη με τον καρκίνο, έχοντας χάσει απ’ αυτό τον πατέρα της, την αδερφή της και μητέρας της.

Μάλιστα μεταξύ άλλων είχε αναφέρει στο People το 2011: «Κλείσαμε δύο χρόνια από τότε που τον χάσαμε, χτυπημένο από την επάρατο. Είναι αυτό που πιστεύω πως δεν θα ξεπεράσω ποτέ στη ζωή μου! Όταν έχασα τον μπαμπά μου, σκέφτηκα “κι εγώ τώρα τι θα κάνω στη ζωή μου”; Παρέλυσα… Μέσα στο δωμάτιο που νοσηλευόταν γελούσα, έξω από εκεί έκλαιγα …ήμουν σαν ένα φως που μετακινιόταν γύρω από το σώμα του”».

«Το χειμώνα είχα κι εγώ μια περιπέτεια με έναν πολύποδα στο έντερο. Ευτυχώς χειρουργήθηκα έγκαιρα και όλα πήγαν καλά, αλλά, αν το άφηνα, θα εξελισσόταν σε κάτι χειρότερο. Οι γιατροί λένε ότι το δεύτερο μυαλό μας είναι το έντερο. Μια απλή εξέταση δεν είναι τίποτα, αν πρόκειται για την υγεία μας», είχε τονίσει σε ότι αφορά την προσωπική της περιπέτεια.

«Τα τελευταία χρόνια η θαυμάσια ηθοποιός πάλευε με τον καρκίνο,έχοντας χάσει απ’ αυτόν δικά της πρόσωπα…Την θυμάμαι σε παραστάσεις, σε πρεμιέρες, σε φαγητά και σε μπαρ, την θυμάμαι να στηρίζει ούσα πολύ άρρωστη τον αγαπημένο συνεργάτη και φίλο της Πάνο Αμαραντίδη όταν έχασε την αδελφή του απο την ίδια αρρώστια, την θυμάμαι πάντα δυνατή, να μην σηκώνει τα χέρια ψηλά κι ας είχε κουραστεί. Πονούσε, πάλευε,μα το χαμόγελο πλατύ και μεγάλο», έγραψε χαρακτηριστικά στη στήλη του ο Βασίλης Μπουζιώτης στον eniko.