Έφυγε από τη ζωή ο Roger Moore

Έφυγε από τη ζωή ο Roger Moore

Μετά από μία δύσκολη αλλά γενναία μάχη με τον καρκίνο ο Sir Roger Moore σε ηλικία 89 ετών έφυγε από τη ζωή. Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή η οικογένειά του.

Ο Βρετανός ηθοποιός ταύτισε το όνομά του με τον πράκτορα 007, ενσαρκώνοντας τον James Bond σε ταινίες όπως Live and Let Die και Τhe Spy Who Loved Me.

Η ανακοίνωσή της οικογένειά του ανέφερε:

«Η αγάπη με την οποία τον περιέβαλαν τις τελευταίες του ημέρες, ήταν τόσο απίστευτη που δεν μπορεί να περιγραφεί μόνο με λέξεις. Γνωρίζουμε πως η αγάπη και ο θαυμασμός μας θα μεγιστοποιηθεί πολλές φορές σε όλο τον κόσμο από ανθρώπους που τον γνώριζαν για τις ταινίες του, τις τηλεοπτικές του σειρές και το παθιασμένο έργο του με τη UNICEF, που θεωρούσε και σημαντικότερο κατόρθωμά του.

Η αγάπη που αισθανόταν ο πατέρας μας όποτε περπατούσε σε σκηνή ή μπροστά από κάμερα, τον στήριζε και κατάφερε να τον κρατήσει ενεργό να δουλεύει μέχρι τα 90 του χρόνια, ακόμη και στην τελευταία του εμφάνιση το Νοέμβριο του 2016 στη σκηνή του London’s Royal Festival Hall. Το πλήθος του κοινού που τον αποθέωσε πάνω και κάτω από τη σκηνή, κλόνισε τα θεμέλια του κτηρίου που βρισκόταν σε μικρή απόσταση από το σημείο που γεννήθηκε», ανέφεραν ανάμεσα σε άλλα.

Έγραψαν και στη συνέχεια τον ευχαρίστησαν για το πόσο μοναδικός υπήρξε με όλους. Μάλιστα στην ανακοίνωση σημείωσαν πως η κηδεία του θα γίνει ιδιωτικά στο Μονακό.