Έφυγε από την ζωή η μητέρα της Lisas Kudrow εν μέσω κορονοϊού.

Έφυγε από την ζωή η μητέρα της Lisas Kudrow εν μέσω κορονοϊού.

Η Lisa Kudrow που γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στη σειρά τα Φιλαράκια ως Phoebe Buffay, είχε μια πολύ δύσκολη στιγμή να αντιμετωπίσει την περίοδο που που ο κορονοϊός μόλις είχε αρχίσει να εξαπλώνεται, αλλά δεν είχε ακόμη κηρυχθεί ως πανδημία.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός στα τέλη του Φεβρουαρίου είχε μια οικογενειακή απώλεια, αφού έφυγε από την ζωή η μητέρα της.

Σε συνέντευξή της στο Hollywood Reporter, η Lisa μίλησε για πρώτη φορά για την σκληρή αυτή εμπειρία που έζησε με την κηδεία της μαμάς της Νέντρα Στερν και για το πόσο δύσκολο ήταν να γίνουν όλα βάσει των προβλεπόμενων αποστάσεων λόγω κορωνοϊού.

Μάλιστα, μιλώντας η ηθοποιός δεν διευκρινίζει εάν η μητέρα της πέθανε από κορονοϊό, ενώ λέει ότι η πιο δύσκολη απόφαση που κλήθηκε να πάρει στην κηδεία της μητέρας της ήταν να απαγορεύσει στον κόσμο να την αγκαλιάσει, υπό τον φόβο μην έχει κορονοϊό και τους κολλήσει.

«Η μητέρα μου πέθανε στα τέλη Φεβρουαρίου, και εγώ εγώ εκείνη που ζήτησα από τον ραβίνο να πει σε όλους ότι δεν θα αγκαλιαστούμε με κανέναν καθώς ήμασταν στα επείγοντα μαζί της. Ήταν η πιο σκληρή απόφαση γιατί ακόμα τίποτα από αυτά που ζούμε σήμερα δεν ίσχυε τότε και τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης δεν ήταν σε ισχύ. Ήμουν φρικαρισμένη και όλη μέρα σκεφτόμουν ότι κάποιος θα είχε κορωνοϊό. Κάποιοι έδειξαν κατανόηση αλλά οι περισσότεροι με κοίταζαν σαν να ήμουν ένα τέρας όταν έκανα δυο βήματα πίσω, σήκωνα τα δυο μου χέρια και έλεγα “σας ευχαριστώ που ήρθατε”. Ήταν σκληρό»., είπε η Lisa Kudrow και πρόσθεσε:

«Αυτά τα πράγματα που μου ραγίζουν επίσης την καρδιά είναι όταν βλέπω γονείς που εργάζονται στα νοσοκομεία να επιστρέφουν σπίτι τους και να λένε: “Θυμάσαι ότι πρέπει να μην πλησιάζεις τη μανούλα ε;”. Αυτό είναι ιδιαίτερα σκληρό για ένα 3χρονο παιδάκι. Πώς μπορεί να το καταλάβει;»

«Τουλάχιστον εμείς κάναμε κηδεία κάτι που δεν μπόρεσαν να κάνουν αμέτρητοι άνθρωποι για τους αγαπημένους τους που έχασαν μέσα στην πανδημία», λέει η Lisa. «Όλοι προσπαθούσαν να με αγκαλιάσουν. Αλλά δεν θα άντεχα αν κάποιος κολλούσε από εμένα», λέει η ηθοποιός πριν αποκαλύψει ότι τόσο εκείνη όσο και κάποια άλλα μέλη της οικογένειάς της αρρώστησαν λίγες ημέρες μετά την κηδεία.