Έτσι θα εμφανιστεί η Τάμτα στη σκηνή της Eurovision

Έτσι θα εμφανιστεί η Τάμτα στη σκηνή της Eurovision

Όπως έχει γίνει γνωστό η Τάμτα έχει ξεκινήσει εντατικές πρόβες για την εμφάνιση της στη σκηνή της Eurovision, τον ερχόμενο Μάιο στο Τελ Αβίβ.

Η τραγουδίστρια έχει ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε με την μέση της και είναι έτοιμη να εντυπωσιάσει τους Ευρωπαίους με τις φωνητικές αλλά και με τις χορευτικές της ικανότητες.

Η Τάμτα θα ερμηνεύσει το τραγούδι Replay και υπεύθυνη για την επιμέλεια της σκηνικής της παρουσίας, έχει αναλάβει η κορυφαία χορογράφος από την Σουηδία, Sacha Jean Baptiste.

Στην ομάδα έχει προστεθεί και η Αμερικάνα χορεύτρια/χορογράφος Chali Jennings, η οποία εργάζεται τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα.

Όλοι μαζί προετοιμάζουν την εντυπωσιακή χορογραφία για να βγει το καλύτερο αποτέλεσμα.

O Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή «Στην Φωλιά των Κου-Κου» αποκάλυψε πως θα είναι η εμφάνιση της Τάμτα στη σκηνή του μουσικού διαγωνισμού.

Συγκεκριμένα, θα πλαισιώνεται από τέσσερις άνδρες χορευτές με καταγωγή από την Σουηδία και θα έχει και έναν άνθρωπο στα φωνητικά, ενώ πιο πολύ βάση θα δοθεί στα οπτικά εφέ.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος, η Κύπρος θέλει να αξιοποιήσει όλα τα μέσα που μπορεί να προσφέρει το Ισραήλ και για να παρουσιαστεί το τραγούδι σαν τηλεοπτικό show.