Έτοιμος να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας ο άσσος του Ολυμπιακού

Έτοιμος να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας ο άσσος του Ολυμπιακού

Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Κώστας Φορτούνης, συνεχίζει να ανεβάζει τις μετοχές του με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί στα γήπεδα.

Εκτός της σκληρής προπόνησης, σημαντικό ρόλο παίζει και η προσωπική ζωή του. Η σχέση του με την Μαριέττα Ντρούγια μετρά ήδη 5 χρόνια και ο έρωτάς τους όλο και δυναμώνει.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της RealLife οι δύο τους είναι έτοιμοι για να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης.

Τις φήμες πυροδότησε η πρόσφατη επίσκεψη του ζευγαριού στη γενέτειρά του και στα πατρικά σπίτια τους. Αρχικά οι δύο τους βρέθηκαν στα Τρίκαλα, στον αδελφό του ποδοσφαιριστή και ύστερα έφυγαν για την Καλαμπάκα προκειμένου να συναντήσουν τους γονείς τους, καλούς φίλους και στενούς συγγενείς.

Η εκπαιδευτικός και ο ποδοσφαιριστής έχουν βρει τις ισορροπίες τους και είναι τόσο αχώριστοι που μοιάζουν σαν να είναι ήδη παντρεμένοι, το µόνο που λείπει είναι να γίνει και τυπικά ένας γάμος ανάμεσά τους, για να δουν και τους γονείς τους, που επιμένουν για πολλά εγγονάκια.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άσος του Ολυμπιακού και η σύντροφός του έχουν αρχίσει ήδη να συζητούν το ενδεχόμενο να προχωρήσουν τη σχέση τους ένα βήμα παρακάτω, όλα αυτά τα χρόνια οι δυο τους είναι μαζί και δεν έχουν επιτρέψει σε κανέναν να «εισβάλει» στην προσωπική τους ζωή, αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που ενώ ο Κώστας ανήκει στα αγαπημένα παιδιά των ΜΜΕ, η σχέση του δεν έχει «καεί» από τα φώτα και τους φωτογραφικούς φακούς, ούτε πρωταγωνιστεί σε πρωτοσέλιδα, καθώς επιθυμία τόσο του ίδιου όσο και της συντρόφου του είναι να μην προκαλούν.

Ακόμα και τώρα που σκέφτονται σοβαρά να παντρευτούν και να ξεκινήσουν την οργάνωση του γάμου τους, δεν έχουν μοιραστεί µε κανέναν, ούτε και τους πολύ στενού ανθρώπους τους οποιαδήποτε λεπτομέρεια για την ημέρα αυτή.