Έσκισαν στην πρεμιέρα στο Fever: Νίκος Οικονομόπουλος-Στέλιος Ρόκκος-Αποστολία Ζώη

Έσκισαν στην πρεμιέρα στο Fever: Νίκος Οικονομόπουλος-Στέλιος Ρόκκος-Αποστολία Ζώη

Πλήθος κόσμου και πολλά ονόματα από τον χώρο της showbiz και όχι μόνο βρέθηκαν στο ανακαινισμένο Fever το βράδυ της Παρασκευής.

Για πρώτη φορά ενώνουν τις φωνές τους και έκαναν πρεμιέρα! Ο λόγος για τον Νίκο Οικονομόπουλο, τον Στέλιο Ρόκκο και την Αποστολία Ζώη οι οποίοι ξεκίνησαν τις εμφανίσεις τους στο νυχτερινό κέντρο Fever.

Με ανεβασμένη διάθεση,  χειροκροτήματα και με τις εκπλήξεις να μην λείπουν από αυτή τη βραδιά, με τους καλλιτέχνες να υπόσχονται έναν όμορφο χειμώνα και πολλές διασκεδαστικές νύχτες.

Στο πρόγραμμα είναι και η γνωστή dj και ραδιοφωνική παραγωγός, Ράνια Κωστάκη που εντυπωσίασε με τις μουσικές της επιλογές αλλά και με την παρουσία της.

Το σχήμα ενθουσίασε το κοινό που είχε γεμίσει από νωρίς το χώρο του νυχτερινού κέντρου, ενώ πλήθος εκπροσώπων της showbiz βρέθηκαν εκεί για να εμψυχώσουν στην πρεμιέρα τους καλλιτέχνες. Μεταξύ άλλων ήταν ο Στέφανος Κωνσταντινίδης με τη σύζυγο του, η Μαργαρίτα Μάτσα, η Κική Τσόλκα, η Μαίρη Αυγερινοπούλου, η Ελένη Γκόφα, ο Κωνσταντίνος Ρήγος, η Μαρία Φραγκάκη με τον σύζυγο της Νίκο Μάρκογλου, και η Μαντώ Γαστεράτου.