«Έρωτας φονιάς»: Το νέο μυθιστόρημα της Αγγελικής Νικολούλη

«Έρωτας φονιάς»: Το νέο μυθιστόρημα της Αγγελικής Νικολούλη

Ένας άντρας με πολλά πρόσωπα.

Μια σκοτεινή ιστορία με θύματα γυναίκες.

Ένα θρίλερ που κόβει την ανάσα. 

Με το πρώτο της μυθιστόρημα, Ονειρεύτηκα το δολοφόνο σου και τρία χρόνια μετά από το τελευταίο της βιβλίο, Θάνατος με χείλη κόκκινα, η Αγγελική Νικολούλη επανέρχεται με το νέο της μυθιστόρημα, Έρωτας φονιάς, από τις εκδόσεις Καστανιώτη. Το τρίτο μυθιστόρημα της δημοσιογράφου είναι ένα ακόμα αστυνομικό θρίλερ, βασισμένο, και αυτό, σε αληθινά γεγονότα, μια γυναίκα-τιμωρός αναζητεί δικαίωση για το θύμα.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ:

Ο κοσμοπολίτης, γοητευτικός άντρας που ακροβατεί ανάμεσα στο σκοτάδι και στο φως. Τα πρόσωπα και οι ρόλοι που αλλάζει, με μοναδική μαεστρία. Η γλυκιά κι ευαίσθητη αεροσυνοδός, στο μοιραίο ταξίδι στη Σαντορίνη. Η ξεχασμένη αποθήκη και η βαλίτσα με τα θαμμένα μυστικά. H μονοκατοικία του τρόμου. Η ταλαντούχα μουσικός και ο παραμυθένιος γάμος στη στολισμένη με εντελβάις εκκλησία του Γολγοθά. Η ανυποψίαστη νεαρή, τα φρικτά βασανιστήρια και το μωρό που δεν γεννήθηκε ποτέ. Η συνοδός πολυτελείας στη σουίτα γνωστού ξενοδοχείου, όπου τα κρίνα βάφτηκαν με αίμα. Το μικρό αγόρι που έγινε μάρτυρας εγκλήματος.

Μια περιπλάνηση στον κόσμο του μυστηρίου, από την Αθήνα, την Ιθάκη και τη Σαντορίνη ως τη Βιέννη και τη λίμνη του ονειρικού Χάλστατ. Ένα μυθιστόρημα βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, που ξετυλίγει το νήμα μιας σκοτεινής ιστορίας και ακολουθεί την αιματοβαμμένη διαδρομή της. Θύματα γυναίκες, σε μια σειρά άγριων εγκλημάτων που έρχονται στο φως με διαδοχικές αποκαλύψεις και αλλεπάλληλες ανατροπές. Ένα βιβλίο όπου η δημοσιογράφος-ερευνήτρια μπαίνει στο στόχαστρο του δολοφόνου, μετατρέπεται σε τιμωρό και δικαιώνει τα θύματα. 

Έρωτας φονιάς

Κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία αλλά και σε ebook από την Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016