Έρρικα Πρεζεράκου: “Η προπέλα θα μπορούσε να με είχε κάνει κιμά”

Έρρικα Πρεζεράκου: “Η προπέλα θα μπορούσε να με είχε κάνει κιμά”

Στο νοσοκομείο ΚΑΤ αναρρώνει η Έρρικα Πρεζεράκου μετά από το πολύωρο χειρουργείο που έκανε, εξαιτίας του σοβαρού ατυχήματος που είχε την Παρασκευή, κατά την διάρκεια των διακοπών της στην Κύθνο.

Συγκεκριμένα, η αθλήτρια ενώ ήταν σε σκάφος με τον σύντροφό της στη θαλάσσια περιοχή Βορειανατολικά της Κύθνου, έπεσε στο νερό με αποτέλεσμα η προπέλα του ταχύπλοου να της τραυματίσει σοβαρά το δεξί χέρι.

Η ίδια σε κατάσταση σοκ μεταφέρθηκε αρχικά με όχημα του ΕΚΑΒ στο περιφερειακό ιατρείο Κύθνου για τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια διακομίστηκε με ελικόπτερο στο ΚΑΤ, όπου υποβλήθηκε σε πεντάωρη χειρουργική επέμβαση.

Η Έρρικα Πρεζεράκου μίλησε στην εφημερίδα “On Time” και την Σάσα Σταμάτη, αποκαλύπτοντας πως δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμη τι έχει συμβεί, αλλά νιώθει ευγνωμοσύνη που γλύτωσε τα χειρότερα.

«Καλά είμαι, κάνω τώρα 2 συνεχόμενες μέρες μεταγγίσεις, γιατί είχα χαμηλό αιματοκρίτη. Είχα χάσει πολύ αίμα. Τα έχω αφήσει όλα. Δεν μπορώ να ανταποκριθώ σ’ όλα αυτά τα τηλέφωνα και όλο το χαμό. Χρειάζομαι ηρεμία. Είμαι ακόμη σε σοκ. Θέλω να συνειδητοποιήσω τι έχει γίνει. Απλά λέω στον εαυτό μου ότι πρέπει να νιώθει ευγνωμοσύνη γιατί θα μπορούσα να είχα γίνει κιμάς. Να πω την αλήθεια έχω έννοια για τον παράμεσο, γιατί το τελευταίο μου δαχτυλάκι το έχασα. Μια προσευχή θα ήθελα από τους ανθρώπους να σωθεί ο παράμεσος και να πάνε όλα καλά».