Έπιασαν την “κοκκινομάλλα” που κατηγορείται για την αρπαγή της μικρής Μαρκέλλας

Έπιασαν την “κοκκινομάλλα” που κατηγορείται για την αρπαγή της μικρής Μαρκέλλας

Στα χέρια των αστυνομικών αρχών είναι πλέον η γυναίκα που φέρεται να άρπαξε την μικρή Μαρκέλλα. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός του Open, η γυναίκα συνελήφθη στην Κατερίνη, όπου φέρεται να είχε διαφύγει μετά την αρπαγή και την απελευθέρωση του 10χρονου κοριτσιού.

Αυτό που αναμένεται τώρα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, είναι αυτά που θα πει στους αστυνομικούς για την υπόθεση. Το μεγαλύτερο ερώτημα στην υπόθεση που παραμένει, είναι ο λόγος για τον οποίο η μικρή Μαρκέλλα απήχθη.

Την ίδια ώρα, η 10χρονη παραμένει σε νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη και προσπαθεί να συνέλθει τόσο ψυχικά όσο και σωματικά, καθώς όπως έγινε γνωστό, ανιχνεύτηκαν ναρκωτικές ουσίες στον οργανισμό της.

Θυμίζουμε ότι η μικρή Μαρκέλλα είχε εξαφανιστεί το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης, ενώ επέστρεφε στο σπίτι της μαζί με έναν συμμαθητή της. Σύμφωνα με τα όσα είπε η ίδια αλλά και ο συμμαθητής της, την φώναξε μια κοκκινομάλλα γυναίκα. Η 10χρονη πήγε προς το μέρος της και από εκείνη τη στιγμή τα ίχνη της χάθηκαν για 44 ώρες. Μέχρι που βρέθηκε να περιπλανιέται μόνη της η μικρούλα, στην περιοχή της Καλαμαριάς.