«Έπαθα καρκίνο, έχω εγχειριστεί 3-4 φορές»

Στην κάμερα της εκπομπής «Στα καλά καθούμενα» μίλησε η ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου, Μέλπω Ζαρόκωστα. Η συνέντευξή ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική. Συγκεκριμένα χωρίς να μασάει τα λόγια της, ανέφερε πως η μεγαλύτερη ευαισθησία της είναι να βλέπει τους ανθρώπους έξω να κοιμούνται στο δρόμο, ενώ τόνισε: «Μεγαλύτερη δυστυχία από το χρήμα δεν υπάρχει».

Η Μέλπω Ζαρόκωστα αναφέρθηκε και στη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. «Έπαθα καρκίνο, έχω εγχειριστεί 3-4 φορές. Τη σκαπούλαρα όμως. Τρόμαξα, έπαθα πανικό για ένα διάστημα, αλλά το ξεπέρασα. Οι εξετάσεις ήταν εύκολη ιστορία. Δεν φώναξα κανέναν από τους δικούς μου, απλά ήθελα να πάω παρακάτω», εξομολογήθηκε.

Στη συνέχεια καλέστηκε να μιλήσει και για γνωστούς ηθοποιούς με τους οποίους είχε συμπρωταγωνιστήσει.

Για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα είπε: «Ένα γλυκύτατο όν, πολύ ωραίος άντρας. Ήταν πάρα πολύ δυστυχής. Έπασχε από κατάθλιψη». Στη συνεχεία μίλησε για την Αλίκη Βουγιουκλάκη αναφέροντας: «Ήταν μία πολύ δυστυχισμένη κοπέλα και πήγε και κατέστρεψε τον εαυτό της. Δεν την έχω δει ποτέ ευτυχισμένη. Ήθελε να κερδίσει τον κόσμο όλο και δεν κατάφερε να κερδίσει τον εαυτό της» συμπλήρωσε για τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ: «Ένα καλό παιδί. Αταίριαστοι οι δυο τους και οι δυο είχαν τεράστια αγωνία να γίνουν διάσημοι. Χάναν τη στιγμή, τη βραδιά την ωραία, έχαναν την παρέα. Τα ωραιότερα πράγματα που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος».