Έξαλλος ο Τρύφωνας Σαμαράς με τον Λάκη Γαβαλά που τον χαρακτήρισε παρατράγουδο της Αννίτας Πάνια

Έξαλλος ο Τρύφωνας Σαμαράς με τον Λάκη Γαβαλά που τον χαρακτήρισε παρατράγουδο της Αννίτας Πάνια

Μια νέα κόντρα έχει δημιουργηθεί στην ελληνική showbiz ανάμεσα στον Τρύφωνα Σαμαρά και τον Λάκη Γαβαλά.

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο Λάκης Γαβαλάς έγινε έξαλλος όταν είδε ότι ο κομμωτής Στέφανος Βασιλάκης, που επιμελήθηκε το ιδιαίτερο χτένισμα του Τρύφωνα στο Just the 2 of us, χρησιμοποίησε μια τεχνική που είχε παρουσιάσει για πρώτη φορά ο ίδιος σε fashion show των LAK και είχε κατοχυρωθεί ως δημιουργία του brand του.

Από τότε οι δύο κύριοι δίνουν σκληρές απαντήσεις ο ένας στον άλλον, μέσα από τηλεοπτικές εκπομπές.

Στην εκπομπή «Το Πρωινό» μίλησε ο Τρύφωνας Σαμαράς και όταν η Φαίη Σκορδά του είπε πως ο Λάκης Γαβαλάς τον χαρακτήρισε παρατράγουδο της Αννίτας Πάνια, εκείνος έγινε on air έξαλλος.

«Με ενημερώνουν οι καλοί μου συνεργάτες από το κοντρόλ ότι είναι καλεσμένος ο Λάκης Γαβαλάς στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή και είπε: “Ότι είσαι παρατράγουδο σαν τον Βας Βας Παρασκευάς”», είπε η Φαίη Σκορδά με τον Τρύφωνα Σαμαρά να απαντάει:

«Εντάξει, νομίζω ο κύριος Γαβαλάς το έχει παραξηλώσει το θέμα. Πρώτον έχει βγει από χθες στην Τατιάνα, σήμερα βγήκε στην Τσιμτσιλή, χθες με μια τσάντα που είπε ότι κάνει 60.000 ευρώ και εμείς να τον λυπηθούμε; Δηλαδή, δεν το καταλαβαίνω. Σε αυτή την εποχή που είμαστε, με αυτή την κρίση, με αυτά που περνάμε, μας ενδιαφέρει αν ο κύριος Γαβαλάς κρατάει τσάντα 60.000 ευρώ; Δεν ντρέπεται λίγο; Αυτό έχω να πω μόνο, δεν έχω να πω κάτι. Εύχομαι και εγώ στην ηλικία του να κρατιέμαι έτσι».