Έξαλλος ο Γιώργος Καράβας με τα μοντέλα του GNMT: “Αυτό είναι κάτι που δε συγχωρώ γιατί μου δείχνει έλλειψη σεβασμού”

Έξαλλος ο Γιώργος Καράβας με τα μοντέλα του GNMT: “Αυτό είναι κάτι που δε συγχωρώ γιατί μου δείχνει έλλειψη σεβασμού"

Ο Γιώργος Καράβας στη σημερινή δοκιμασία επιβράβευσης του GNTM διάλεξε να δώσει την καλύτερη φωτογραφία στον Αιμιλιάνο κάτι που προκάλεσε αντιδράσεις.

Ο Έντουαρντ και ο Ανδρέας θεώρησαν ότι η επιλογή δεν ήταν αξιοκρατική και έτσι ο coach λίγο πριν την δοκιμασία αποχώρησης θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

«Στην προηγούμενη δοκιμασία έγινα αυτήκοος μάρτυρας κάποιων αιχμών προς το πρόσωπό μου. Αυτό είναι κάτι που δε συγχωρώ γιατί μου δείχνει έλλειψη σεβασμού. Οι αξίες μου στο κομμάτι της αξιοκρατίας και του σεβασμού που έχω απέναντί σας είναι αδιαπραγμάτευτες αυτό ήταν κάτι που με πρόσβαλλε προσωπικά. Όλοι μπορεί να έχουμε κρίση, αλλά δεν μπορείτε να κρίνετε το έργο κάποιων ανθρώπων που έχουν κάποια εμπειρία στο χώρο του modelling. Ο καθένας με αυτά που έχει καταφέρει», είπε και λίγα λεπτά αργότερα απευθύνθηκε στον Ανδρέα:

«Ανδρέα μόλις τελειώσαμε τη δοκιμασία ήρθες δίπλα μου και μου είπες για ποιο λόγο κάποιος που κάνει bodybuilding και είναι fashion τον επιλέξατε σαν νικητή. Ασχολίαστο και ανεπίτρεπτο. Η κρίση μου ήταν αξιοκρατική πέραν του δέοντος», είπε ο Γιώργος Καράβας.

Φανερά ενοχλημένοι ήταν και η Ζενεβιέβ αλλά και ο Άγγελος Μπράτης με την συμπεριφορά των μοντέλων.