Έξαλλη η Φαίη Σκορδά με τα σχόλια του Αντώνη στο Big Brother

Έξαλλη η Φαίη Σκορδά με τα σχόλια του Αντώνη στο Big Brother

Τα όσα ειπώθηκαν στο «Big Brother» από τον Αντώνη Αλεξανδρίδη περί βιασμού και οδήγησαν στην απομάκρυνση του διαγωνιζόμενου από το reality σχολίασαν στο «Πρωινό» η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της.

Η παρουσιάστρια δεν έκρυψε την έντονη ενόχλησή της για τα όσα ακούστηκαν, ενώ τα έβαλε και με τον ΣΚΑΙ, ο οποίος καθυστέρησε να απομακρύνει τον Αντώνη Αλεξανδρίδη.

«Γιατί περιμέναμε τόσες ώρες; Και πιστεύω πως δεν έγινε τυχαία η αποχώρηση του παίκτη μετά το tweet του κυβερνητικού εκπροσώπου. Θεωρώ πως είναι τόσο σημαντικό που έπρεπε η ανακοίνωση να γίνει εκτός τηλεοπτικών όρων. Μιλάμε για κάτι πάρα πολύ σοβαρό. Εμένα δε με αφορά ο συγκεκριμένος, με αφορά πως όλο αυτό είναι λάθος. Δεν θα κάτσουμε να τον κρίνουμε και να τον σχολιάσουμε. Δεν είναι κουτσομπολιό. Έχει να κάνει με την κοινωνία μας.

Δεν έχει να κάνει με την τηλεόραση και λεφτά. Για μένα δεν έπρεπε να το χειριστούν εντός παιχνιδιού. Δεν είναι παιχνίδι. Δεν είναι πια σόου. Είναι κάτι πολύ πολύ σοβαρό. Παρακολούθησα τις δύο εκπομπές γιατί ήθελα να δω τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Και είχαμε σκοπό ως εκπομπή να βλέπουμε καθημερινά κάποια αποσπάσματα και να τα σχολιάζουμε.

Από εδώ και πέρα και ενημερώνω και τους συνεργάτες μου, αυτό δε θα γίνεται από τη δική μας εκπομπή. Εμείς δεν θα έχουμε καμία σχέση και καμία αναπαραγωγή σε όλο αυτό» είπε μεταξύ άλλων, η Φαίη Σκορδά.