Έξαλλη η Σταματίνα Τσιμτσιλή με μηνύματα που έλαβε στο Instagram

Έξαλλη η Σταματίνα Τσιμτσιλή με μηνύματα που έλαβε στο Instagram

Ξέσπασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή Happy Day, με αφορμή μηνύματα που έλαβε στο Instagram, επειδή πήγε τα παιδιά της στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο.

Μάλιστα, τα μηνύματα αυτά σχολίαζαν αρνητικά την επιλογή της παρουσιάστριας, καθώς, όπως υποστήριζαν, τα ζώα είναι έγκλειστα και τα βασανίζουν.

«Υπάρχει και ένα όριο. Γιατί θα πω κάτι που θα το συνδυάσω τώρα με το θέμα της Τάνιας Τρύπη. Ωραίο να υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματα των έμψυχων όντων. Όλοι πρέπει να σεβόμαστε, αλλά μη φτάνουμε και στο άλλο άκρο. Και δε μιλάω τώρα για αυτή τη διαδήλωση γιατί δεν ξέρω ακριβώς το θέμα.

Ανέβασα μια φωτογραφία που είχα πάει το Σάββατο με τα παιδάκια μου στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο. Το τι μανιφέστο αντιδράσεων από κάτω; Που δε σέβομαι τα δικαιώματα των ζώων που ζουν έγκλειστα. Εξ΄όσων γνωρίζω δεν έχω καταλάβει κάποιο βασανισμό. Δεν είμαι και ειδική. Αλλά το να πάει μια μανούλα με τα παιδάκια της να δει τα ζωάκια… Τι να κάνουμε; Δεν έχω τη δυνατότητα να πάω στη Σαβάνα. Μη φτάνουμε να κάνουμε bullying από την άλλη πλευρά» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.