Έξαλλη η Μαρία Κορινθίου

Έξαλλη η Μαρία Κορινθίου

Φαίνεται  πως η Μαρία Κορινθίου έχει γίνει έξαλλη με όσα συμβαίνουν πίσω από την πλάτη της και εξηγεί στη real τι εννοούσε με το πρόσφατο ξέσπασμα της μέσω της προσωπικής της σελίδας στο facebook.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός είχε γράψει:

«Έχετε λυσσάξει όμως ……να ξέρετε ότι όλα έρχονται στα αυτιά μου! Ξέρετε εσείς ….Δεν πειράζει, κατανοώ κάποιους ανθρώπους να ασχολούνται με την πάρτη μου χωρίς να τους ενοχλώ! Δύναμη να ξέρετε μου δίνει και με πεισμώνει ακόμα περισσότερο να κάνω ακόμα πιο πολλά! Συμβουλή: Η Κορινθίου είναι 15 χρόνια στον χώρο (πολλά όχι, αλλά ούτε και λίγα), έχω φάει πολλά σκατά αλλά ταυτόχρονα κοιτούσα πως εγώ θα εξελιχθώ και θα ωριμάσω χρόνο με τον χρόνο με την δική μου δύναμη, αποφασιστικότητα και τέλος πάντων, μαγκιά ! Συμβουλεύω λοιπόν να κάνετε το ίδιο και να μην κοιτάτε τι έκανε η Κορινθίου και η κάθε Κορινθίου…. Μερσύ και γεια σας τώρα».

Με τις νέες τις δηλώσεις όμως ξεκαθαρίζει το τοπίο: «Το μήνυμά μου αυτό απευθύνεται σε μια σειρά από ανταγωνίστριές μου που με θάβουν άγρια στους εργοδότες μου. Τους τηλεφωνούν και τους λένε: “πάλι την Κορινθίου πήρε;”. Δέχομαι έναν άγριο πόλεμο! Με χτυπούν πισώπλατα! Δεν μπορούν να χωνέψουν ότι εγώ έχω ζήτηση, ενώ αυτές όχι και πετάνε λάσπη! Μα να παίρνεις τηλέφωνο και να λες: “διωξ’ την και πάρε εμένα που είμαι καλύτερη”; Τα μαθαίνω όλα γιατί όλα μαθαίνονται κάποια στιγμή και φορτώνω! Τόση κακία; Σε μια γυναίκα που δουλεύει τόσο σκληρά και που δεν της έχει χαριστεί τίποτα; Γιατί;».

Η ίδια δείχνει θιγμένη για όλα όσα συνέβησαν: «Θα μπορούσα να βγω και να πω τα ονόματά τους γιατί είναι ανήθικο αυτό που κάνουν, αλλά ούτε να ξεκατινιαστώ θέλω, ούτε και να τις διαφημίσω. Αλλά ναι, έχω γίνει έξαλλη. Έπαιρναν τον Θωμόπουλο και του έλεγαν: “τι την πήρες την Κορινθίου στην καλοκαιρινή δουλειά σου;”. Συνάδελφοί μου ηθοποιοί! Και το ίδιο συνεχίζουν να κάνουν και τώρα. Ας μάθουν λοιπόν πως ξέρω τις τακτικές τους, μήπως και ντραπούν και σταματήσουν τη λάσπη».