«Έμεινα δύο μήνες εκτός, κοιτούσα το ταβάνι και με συντηρούσαν οι γονείς μου»

«Έμεινα δύο μήνες εκτός, κοιτούσα το ταβάνι και με συντηρούσαν οι γονείς μου»

Τζώρτζια Γεωργίου τα τελευταία χρόνια βρίσκετε στο πλευρό της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου».

Η δημοσιογράφος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό People, μεταξύ άλλων θυμήθηκε τη συνεργασία της με την Ελληνοφρένεια αλλά και τις δύσκολες στιγμές που βίωσε όταν η εκπομπή κόπηκε απότομα χωρίς καμία προειδοποίηση από το κανάλι.

«Στον Alpha έψαχναν να βρουν κοπέλα για την εκπομπή Ελληνοφρένεια. Κάποιος από τη συντακτική ομάδα είχε την ιδέα να βρουν μια κοπέλα που να μιλάει κυπριακά. Δεδομένου λοιπόν ότι εγώ ήμουν ήδη στον Alpha, μου πρότειναν τελικά την Ελληνοφρένεια».

Η συνεργασία της Τζώρτζιας με τον Alpha κράτησε τριάμισι χρόνια μέχρι το τέλος της εκπομπής.

«Έμεινα δύο μήνες εκτός, κοιτούσα το ταβάνι και με συντηρούσαν οι γονείς μου. Δεν ήξερα τι να κάνω. Δεν είχα κάτι άλλο να με κρατάει στην Ελλάδα πέρα από τη δουλειά. Σκεφτόμουν να τα μαζέψω όλα και να επιστρέψω στην Κύπρο. Εννοείται ότι πήρα τηλέφωνο όλους τους γνωστούς για να δηλώσω διαθεσιμότητα. Λίγο καιρό μετά, χτύπησε το τηλέφωνό μου από τον ΣΚΑΪ και πέρασα από δοκιμαστικό για την εκπομπή της Σάσας Σταμάτη, τοOοh La La!» δήλωσε η Τζώρτζια Γεωργίου.