Έλληνα ηθοποιού: «Πέρασε από το μυαλό να απαξιώσω τη ζωή και να την εγκαταλείψω»

Έλληνα ηθοποιού: «Πέρασε από το μυαλό να απαξιώσω τη ζωή και να την εγκαταλείψω»

Συγκρούστηκε με την οικογένεια του για τις αξίες του και έφυγε από το σπίτι σε ηλικία 16 ετών. Συγκινείται όταν περιγράφει τη σχέση των γονιών του, ενώ τέσσερα χρόνια μετά τον θάνατο του Μηνά Χατζησάββα αισθάνεται την παρουσία του «πιο παρούσα από ποτέ».

Ο Κώστας Φαλελάκης, λίγο πριν την πρεμιέρα της παράστασης «Ωνάσης: Τα θέλω όλα» προχώρησε συνέντευξη το περιοδικό «People».

«Είμαι άθεος και απεχθάνομαι οτιδήποτε έχει σχέση με το μεταφυσικό, μια και δεν το συνάντησα ποτέ. Θεωρώ πως έχουμε πολύ χρόνο σε αυτή τη ζωή -που πολλοί τη θεωρούν μικρή- για να καταφύγουμε σε μια μετά θάνατον ζωή και σε μια μεταφυσική. Ωστόσο, αυτό που θέλω να σου πω είναι πως η παρουσία του Μηνά είναι πιο παρούσα από ποτέ. Η αγάπη μπορεί να είναι άυλη έννοια, αλλά δημιουργεί ένα μεγάλο εκτόπισμα στην πραγματικότητα.

Επομένως είναι ύλη, η οποία εξακολουθεί να υφίσταται. Αυτό το εκτόπισμα το νιώθω και ήταν από τις αιτίες που εξακολουθώ να είμαι στη ζωή. Πέρασε από το μυαλό μου να απαξιώσω τη ζωή και να την εγκαταλείψω. Σκέφτηκα, όμως, πως αυτά τα φωτεινά χρόνια και αυτή την αγάπη που έζησα με τον Μηνά αν φύγω θα χαθούν. Οπότε, είμαι εδώ σαν μάρτυρας, με την έννοια της μαρτυρίας ότι συνέβησαν όλα αυτά και θα συνεχίσω να είμαι», λέει με συγκίνηση ο Κώστας Φαλελάκης.