Έλληνας ηθοποιός εξομολογείται: «Έκανα πλαστική στο πρόσωπο μου γιατί είχα καρκίνο»

Έλληνας ηθοποιός εξομολογείται: «Έκανα πλαστική στο πρόσωπο μου γιατί είχα καρκίνο»

Είναι ένας ηθοποιός με πλούσιο βιογραφικό και συγγένεια με γνωστές προσωπικότητες όπως ο Γιάννης Ρίτσος και η Έλλη Αλεξίου.

Ο Ασήμης Αλεξίου, με αφορμή την συμμετοχή του στα «Δίδυμα Φεγγάρια», παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «YOU» και αποκάλυψε για πρώτη φορά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Σε παλαιότερες δηλώσεις του, ανέφερε πως έχει κάνει πλαστική. Για πρώτη φορά ξεκαθαρίζει τον λόγο που το έκανε και δεν ήταν από θέμα αισθητικής: «Καμία σχέση, άσχετα αν έτσι παρουσιάστηκε! Και είναι η πρώτη φορά που μιλάω γι’ αυτό. Αυτή η πλαστική έγινε γιατί αντιμετώπιζα ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας και γι’ αυτό απήχα κάποιο διάστημα, εκεί γύρω στο 2009 με 2010. Είχα καρκίνο, λέμφωμα του Hodgkin, που μου χτύπησε τους αδένες, τον υπογνάθιο κυρίως. Οπότε έπρεπε να βγάλω δύο όγκους κάτω από την γνάθο και για να γίνει αυτό έπρεπε να την σπάσουν και μετά να μου βάλουν μόσχευμα».

Αναφερόμενος στο πρόβλημα υγείας που πέρασε, ανέφερε: «Έχω κάνει δυστυχώς τέσσερα χειρουργεία αφαιρώντας αδένες, αλλά όλα καλά». Παράλληλα, αποκάλυψε πότε έμαθε για πρώτη φορά και πως αντέδρασε: «Πριν από έξι χρόνια περίπου. Ένα μεγάλο διάστημα αισθανόμουν κομμάρες, είχα δέκατα και έκανα εξετάσεις. Όταν μου το ανακοίνωσε ο γιατρός έπαθα σοκ! Μετά από μία εβδομάδα σκέφτηκα ότι δεν θα με νικήσει αλλά αυτό που με βασάνιζε συνέχεια τότε ήταν: “Γιατί εγώ;”».

Τέλος, θέλοντας να στείλει ένα αισιόδοξο μήνυμα τόνισε πως δεν φοβάται πια: «Όχι, γιατί ότι εμφανίζεται γνωρίζω ότι μπορώ να το πολεμήσω με τους γιατρούς, Πάντα, όμως, υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού μου αν θα “επιστρέψει” κάποια στιγμή ο καρκίνος και πως».

Filming…#didimafeggaria #didimafeggariabackstage #ant1

A post shared by Asimis Alexiou (@asimis_) on

Πηγη: peoplegreece.com