Έλληνας ηθοποιός: “Δε με θέλουν στην Επίδαυρο!”

Έλληνας ηθοποιός: “Δε με θέλουν στην Επίδαυρο!”

Συνέντευξη στο περιοδικό “Λοιπόν”, παραχώρησε ο Σπύρος Πούλης.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους δεν έχει παίξει ακόμα στην Επίδαυρο, ενώ παράλληλα εξήγησε γιατί δε θέλει να ξανά συνεργαστεί με ορισμένους συναδέλφους του.

Στην Επίδαυρο έχεις παίξει;

Όχι μωρέ, δεν με θέλουν, δεν είμαι πολύ καλός ηθοποιός για την Επίδαυρο… (γέλια). Θέλω πολύ να παίξω στην Επίδαυρο, δεν το κρύβω. Μας είχε πάρει ο δάσκαλός μας, τότε, ως ακόλουθους του βασιλιά σ’ ένα έργο, κι είχα παίξει μία φορά. Έρχονται πολλοί σκηνοθέτες και μου λένε ότι είμαι ο ιδανικός να παίξω κάποιο ρόλο του Αριστοφάνη, αλλά ακόμα δεν έχω παίξει τίποτα. Θέλω πολύ να παίξω στην Επίδαυρο, κι ελπίζω κάποια στιγμή να γίνει, ελπίζω του χρόνου να παίξω Αριστοφάνη. Θέλω ταπεινά πράγματα, ούτε λεφτά, ούτε μεγάλες δόξες, δεν είμαι αρχομανής. Θέλω να κάνω με κέφι τη δουλειά μου, δεν θέλω γκρίνιες. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που θέλω να δουλεύω συνέχεια μαζί τους, αλλά και κάποιοι άλλοι που δεν θέλω να ξανά δουλέψω μαζί τους.

Για ποιο λόγο;

Δεν θέλω γιατί κάποιοι είναι μίζεροι, είναι μ@@λακες, είναι κακοί άνθρωποι, ανεβαίνουν επάνω στη σκηνή και θέλουν να τα “φάνε” όλα. Αυτό δεν μου αρέσει, θέλω ήσυχους ανθρώπους, γλυκούς, μεγαλώνω και δεν μπορώ τους άλλους, με εκνευρίζουν, δεν μπορώ γιατί ή θα παίξω ξύλο ή θα σηκωθώ να φύγω. Έτσι λέω “όχι” από την αρχή και τελειώνω.

Δεν “πληρώνεις” την απόφασή σου αυτή;

Όχι, γιατί είμαι στη φάση που μπορώ να κάνω κάποια πράγματα και μόνος μου.