Έλενα Χριστοπούλου: «Ο σύντροφός μου είναι….»

Έλενα Χριστοπούλου: «Ο σύντροφός μου είναι....»

Στην εκπομπή της Άσης Μπήλιου, Stars System, βρέθηκε η Έλενα Χριστοπούλου, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για το παρελθόν της, αλλά και για τον σύντροφό της, Αποστόλη Κώτση.

«Δεν έχω καμία σχέση με το παρελθόν. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου να φέρνω το παρελθόν στον ενεστώτα. Αν έχεις έναν καλό ενεστώτα γιατί φέρνεις το παρελθόν σου; Δεν το καταλαβαίνω. Το ξέρω ότι δεν το βλέπουν όλοι έτσι. Από αυτούς που το έβλεπαν έτσι, έφυγα εγώ. Και από φίλους μου που φέρνανε συνέχεια στο τραπέζι και μιλούσαν για το παρελθόν. Δεν θέλω», είπε η Έλενα Χριστοπούλου και συνέχισε:

«Είμαι καλά στα προσωπικά μου αυτή την περίοδο. Σκορπιός με ωροσκόπο Τοξότη, όπως κι εγώ, είναι και ο σύντροφός του, Αποστόλης Κώτσης. Σε μια τέτοια στιγμή δύσκολη ερωτεύτηκα και αγαπώ ατόφια στοιχεία του απέναντί μου. Έχω κάτι ατόφιο απέναντί μου. Πρώτον, είναι αρσενικό, δεν τίθεται θέμα. Τον βλέπεις από χιλιόμετρα και λες… ‘’Παναγία μου!’’. Το οποίο μ’ αρέσει στον άντρα πολύ. Και δεύτερον, ότι λέει αλήθεια. Αυτά τα δύο είναι πολύ σημαντικά για μένα».