Έλενα Παπαρίζου: Μιλάει για το θεσμό της Eurovision

Έλενα Παπαρίζου: Μιλάει για το θεσμό της Eurovision

Μία εφ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε στο περιοδικό People και τη Σόνια Καζόνι η Έλενα Παπαρίζου. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για τη ζωή της με τον σύζυγό της αλλά και για το θεσμό της Eurovision.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που αναρωτιούνται αν η Έλενα Παπαρίζου είχε διεκδικήσει πιο ζεστά μια ευρωπαϊκή καριέρα, η ίδια απαντάει: «Ειλικρινά όχι, δεν νιώθω πως θα μπορούσα να το έχω κυνηγήσει περισσότερο. Για να κάνεις καριέρα στο εξωτερικό, πρέπει να ζεις στο εξωτερικό και να υπάρχουν συνεχώς εμφανίσεις σου σε διεθνή Μέσα. Το 2005 και 2006 υπήρχαν εκπομπές όπου πήγαινα καλεσμένη, το κομμάτι “Mambo” είχε μια πορεία στην Ευρώπη, αλλά μέχρι εκεί. Κοίτα, ο θεσμός της Eurovision είναι ένας θεσμός από μόνος του. Ναι, είναι πολύ μεγάλος, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως, αν διακριθείς εκεί, θα κάνεις καριέρα στο εξωτερικό. Καλλιτέχνες που έχουν ήδη διεθνή απήχηση μπορεί επίσης να μη διακριθούν στη Eurovision. Σκέψου ότι πήγε η Bonnie Tyler πριν από τρία χρόνια, η οποία είχε πει το “Totaleclipse” στα 80s που το ξέρει όλος ο πλανήτης, και δεν κέρδισε μια από τις πρώτες θέσεις».

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις πολλές τι κάνει όμως τον ελάχιστο χρόνο που έχει για να περάσει με τον σύζυγό της, Ανδρέα Καψάλη; «Μια Κυριακή που θα είμαστε μαζί στο σπίτι, δεν θα βρίσκεται ο καθένας μπροστά στο κομπιούτερ του. Δεν υπάρχουν κινητά, λάπτοπ, τίποτα. Είμαστε μαζί και κάνουμε πράγματα μαζί. Θα φορτώσουμε το αμάξι με τα SUP και θα φύγουμε βόλτες, θέλουμε χρόνο για τους δυο μας», ενώ σχετικά με τις συμβουλές που δέχεται από αυτόν αποκαλύπτει: «Είναι από τους πρώτους που θα ακούσει τα νέα μου κομμάτια. Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ακούγαμε μαζί ένα rough mixτου νέου δίσκου. Ο Ανδρέας σταματούσε στα κομμάτια που του άρεσαν, έβαζε να τα ακούσει ξανά, μου έλεγε «Δισκάρα, μωρό μου, κάνεις δισκάρα». Μετράει πολύ η άποψή του για μένα και πάντα μου τη λέει. Θα τον ακούσω, αλλά ειδικά στα δισκογραφικά μου σαφώς κι ακούω τον Γιάννη Δόξα περισσότερο».