Έλενα Ακρίτα: «Δεν αλλάζω ούτε λέξη απ΄όσα είπα για τον Μάρκο Σεφερλή»

Έλενα Ακρίτα: «Δεν αλλάζω ούτε λέξη απ΄όσα είπα για τον Μάρκο Σεφερλή»

Η αντιπαράθεση της Έλενας Ακρίτα με τον Μάρκο Σεφερλή συνεχίζεται σε δικαστικό επίπεδο, με τον κωμικό να ζητάει το ποσό των 100.000 ευρώ από εκείνη και άλλο τόσο από Τα Νέα που τη φιλοξενούν ως αρθρογράφο και όλα αυτά για το άρθρο της όπου μιλούσε για το είδος του θεάτρου που κάνει και το αποκαλούσε trash.

Η λεκτική σύγκρουση είχε φτάσει στο τέρμα της όταν συνέβη η υπόθεση με το Ζητείται Ψεύτης, με τον Μάρκο Σεφερλή να βγαίνει στην Ελεονώρα Μελέτη και να ξεσπά εναντίον όσων του έχουν ασκήσει την οποιαδήποτε κριτική, καλόπιστη ή κακόπιστη.

Η Έλενα Ακρίτα που βρέθηκε καλεσμένη στον Γιώργο Παπαδάκη, μεταξύ άλλων επανέλαβε την άποψη της, τονίζοντας πως δεν πρόκειται να την αλλάξει επειδή της ζητάει ο κύριος Σεφερλής 100.000 ευρώ.

«Όταν γράφω κάτι για τον Μάρκο Σεφερλή, που μπορεί να μην αρέσει σε πολλούς, και διαστρεβλώνεται αυτό το κάτι…Τώρα με πάει κι αυτός σε αγωγή. Αυτό είναι ένα κόστος ψυχικό και οικονομικό. Προσωπικά, δεν πιστεύω πως θα χάσω τις δίκες. Συγγνώμη, αλλά δεν αλλάζω ούτε ‘και’ από ότι έχω γράψει. Συγγνώμη, ο Σεφερλής θεωρεί πως με τη λέξη «trash» είπα εκείνον «trash», ενώ στην ουσία είπα «trash», όντως, το είδος το θεατρικό το οποίο χλευάζει κοινωνικές ομάδες. Λυπάμαι, δεν άλλαξα γνώμη επειδή μου ζητάει 100 χιλιάρικα, ίδια θα είναι η γνώμη μου».