Έκτη αναβολή στη δίκη Τζούλιας Αλεξανδράτου – Μένιου Φουρθιώτη για την “εξαφάνιση” των 200.000 ευρώ

Έκτη αναβολή στη δίκη Τζούλιας Αλεξανδράτου - Μένιου Φουρθιώτη για την "εξαφάνιση" των 200.000 ευρώ

Καταστάσεις déjà vu βιώνει στο Εφετείο Αθηνών η Τζούλια Αλεξανδράτου κάθε φορά που καλείται να καταθέσει στο Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων εις βάρος του παρουσιαστή Μένιου Φουρθιώτη, ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με την κατηγορία της κλοπής σε βαθμό κακουργήματος.

Κι αυτό διότι η εκδίκαση της πολύκροτης υπόθεσης για την «εξαφάνιση» του ποσού των 200.000 ευρώ από το χρηματοκιβώτιο που είχε στο σπίτι της στα νότια προάστια η εκρηκτική ξανθιά δεν λέει να αρχίσει.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, και πάλι χθες η εντυπωσιακή show woman αποχώρησε άπραγη από τη δικαστική αίθουσα, καθώς δόθηκε για έκτη συνεχή φορά αναβολή και η εκδίκαση προσδιορίστηκε εκ νέου για τον ερχόμενο Νοέμβριο, λόγω κωλύματος του συνηγόρου του Μένιου Φουρθιώτη, του Θέμη Σοφού, ο οποίος δεν κατόρθωσε να παρευρεθεί στο δικαστήριο, καθώς βρισκόταν σε άλλη δίκη.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, στο δικαστήριο εκτός από την Τζούλια Αλεξανδράτου βρέθηκαν ο «βασιλιάς του ελληνικού πορνό» Δημήτρης Σειρηνάκης, η γνωστή μάνατζερ επωνύμων Χριστίνα Παναγιωτοπούλου και ο Σπύρος Ρέβης, οι οποίοι είναι μεταξύ των μαρτύρων της υπόθεσης.

Η μήνυση του πρώην μοντέλου εις βάρος του πρώην μάνατζέρ της, τον οποίο κατηγορεί για κλοπή, λιμνάζει εδώ και μήνες στο ακροατήριο, έπειτα από αλλεπάλληλες αναβολές και διακοπές.

Πηγή: fthis.gr