«Έκλαιγα. Έτρεχαν δάκρυα από τα μάτια μου, έλεγα να πω ότι έσπασα το πόδι μου, το χέρι μου, να κρυφτώ»

«Έκλαιγα. Έτρεχαν δάκρυα από τα μάτια μου, έλεγα να πω ότι έσπασα το πόδι μου, το χέρι μου, να κρυφτώ»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Τι Λέει;», ο Άγγελος Παπαδημητρίου μεταξύ άλλων μίλησε για την απόφαση του να γίνει ηθοποιός στα 40 του χρόνια αλλά και για τις πιέσεις που δέχτηκε από τον Αλέξανδρο Ρήγα για να συμμετέχει στους Στάβλους της Εριέττας Ζαΐμη.

Ο ηθοποιός που το ευρύ κοινό τον γνώρισε με τη συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά «Στάβλοι της Εριέττας Ζαϊμη» στην οποία όχι μόνο δεν ήθελε να πρωταγωνιστήσει αλλά σκεφτόταν τι μπορεί να σκαρφιστεί για να τον απορρίψουν, αποκάλυψε:

«Εμένα με πλησίασε ο Ρήγας και μου είπε: «Θέλω να κάνετε ένα ρόλο στην τηλεόραση, βέβαια εσείς είστε του ποιοτικού δεν θα δεχτείτε», του είπα ότι θα το σκεφτώ, σαχλαμάρες. Με τα πολλά, ζήτησα και αμοιβή μεγάλη, φοβήθηκα στην αρχή. Επέμενε. Λέω: «Δεν παίρνετε τον κύριο Τζούμα που είναι φίλος μου;». Μου είπε: «Θέλω εσάς». Κι αρχίζει το βάσανο. Την πρώτη μέρα εγώ έκλαιγα. Έτρεχαν δάκρυα από τα μάτια μου, έλεγα να πω ότι έσπασα το πόδι μου, το χέρι μου, να κρυφτώ. Πώς θα αντεπεξέλθω σε αυτό το πράγμα;».

Τέλος, ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στο θάνατο του συμπρωταγωνιστή του στη σειρά Νίκου Σεργιανόπουλου λέγοντας:

«Μου φαίνεται απίστευτο, γιατί εγώ ήξερα και τις φίλες του, την παρέα του. Και τόσο φρικτά! Έχει τη μοίρα του κάθε άνθρωπος. Άλλοι είναι πιο τυχεροί. Όχι ότι έκανε κάτι παραπάνω ο Νίκος. Όλοι κάνουμε τα ίδια και χειρότερα, αλλά σε κάποιον τυχαίνει η στραβή».

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.