Έκαψαν το αυτοκίνητό της Ελένης Χατζίδου

Έκαψαν το αυτοκίνητό της Ελένης Χατζίδου

Στιγμές πανικού και φόβου βίωσε τα ξημερώματα της Τετάρτης η Ελένη Χατζίδου, καθώς το αυτοκίνητό της τυλίχθηκε στις φλόγες ενώ βρισκόταν παρκαρισμένο στην πυλωτή του σπιτιού της, στην Γλυφάδα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το περιστατικό συνέβη γύρω στις 01:20 και η τραγουδίστρια ενημέρωσε την πυροσβεστική, που έσπευσε επί τόπου με δύο οχήματα προκειμένου να σβήσει την φωτιά.

Η τραγουδίστρια έδωσε κατάθεση στην αστυνομία και υπέβαλε μήνυση κατ’ αγνώστων, την στιγμή που το ανακριτικό τμήμα της πυροσβεστικής διενεργεί προανάκριση. Παράλληλα, η ίδια ενημέρωσε τους γονείς της, οι οποίοι διαμένουν μόνιμα στην Αλεξανδρούπολη, ώστε να μην ανησυχήσουν.

Όπως όλα δείχνουν, πρόκειται για εμπρησμό, αν και ουδείς γνωρίζει ποιος μπορεί να ευθύνεται. Μάλιστα, όπως είπε η ίδια στους αστυνομικούς, πριν από λίγες ημέρες άγνωστοι είχαν ρίξει οξύ στο μάρκας Smart αυτοκίνητό της, ενώ εικάζεται ότι μπορεί να πρόκειται για κάποιον εμμονικό θαυμαστή ή επίθεση αντιζηλίας.

Λόγω του σοκ, αρχικά η Ελένη σκέφτηκε να ματαιώσει επικείμενες εμφανίσεις της, κάτι που τελικά δεν θα γίνει. Έτσι, την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί σε γνωστό club στο Γκάζι η παρουσίαση του νέου της τραγουδιού και το Σαββατοκύριακο θα τραγουδήσει στην Κύπρο.