Έδιωξαν την Gigi Hadid από το σόου της Victoria’s Secret

Έδιωξαν την Gigi Hadid από το σόου της Victoria’s Secret

Οι θαυμαστές της Gigi Hadid περίμεναν πώς και πώς την εμφάνισή της στο φετινό σόου της Victoria’s Secret, όμως το μοντέλο βρέθηκε εκτός πασαρέλας, με αφορμή ένα βίντεο που δημοσίευσε!

«Έχω απογοητευτεί τόσο πολύ που δεν μπορώ να πάω στην Κίνα φέτος. Αγαπώ σαν οικογένειά μου την Victoria’s Secret και νοητά θα είμαι μαζί με όλα τα κορίτσια. Ανυπομονώ να συντονιστώ μαζί σας για να δούμε το όμορφο σόου και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου», έγραψε στα social media, κάνοντας γνωστό το ότι δεν θα περπατήσει στην πασαρέλα.

H Gigi δεν ανέφερε τον λόγο για τον οποίο δεν θα πάρει μέρος στο σόου της εταιρείας εσωρούχων, που θα γίνει στην Σαγκάη αλλά θα προβληθεί παγκοσμίως στις 28 Νοεμβρίου, φαίνεται πως οφείλεται σε ένα βίντεο που είχε «ανεβάσει» και είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις.

Συγκεκριμένα, τον Φεβρουάριο πέρασε με επιτυχία από το casting της Victoria’s Secret για το επικείμενο σόου και δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο ζάρωνε τα μάτια και κρατούσε ένα μπισκότο στο σχήμα του Βούδα.

Το εν λόγω βίντεο είχε προκαλέσει «θύελλα», με χρήστες των social media να την κατηγορούν για ρατσισμό και κοροϊδία των Ασιατών, η οποία συνεχίστηκε παρά το ότι η καλλονή ζήτησε δημόσια συγγνώμη…