Έγκυρη ενημέρωση με τη σφραγίδα της ΕΡΤ3

Έγκυρη ενημέρωση με τη σφραγίδα της ΕΡΤ3

Δυναμικά ξεκινά τη Δευτέρα, 3 Σεπτεμβρίου 2018, το νέο ενημερωτικό πρόγραμμα της ΕΡΤ3.

Καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, η ενημέρωση αρχίζει στις 10 το πρωί με τη δίωρη ενημερωτική εκπομπή «ΕπιΚοινωνία» με τη Θεοδώρα Αυγέρη. Με πλούσια ειδησεογραφία, πολιτικά ρεπορτάζ και αναλύσεις, συνεντεύξεις, ζωντανές συνδέσεις και ανταποκρίσεις από όλη την Ελλάδα, έμφαση στα θέματα και τους ανθρώπους της ελληνικής περιφέρειας, επικοινωνία και διασύνδεση με τον Απόδημο Ελληνισμό.

Από τη μία το μεσημέρι έως τις δύο μεταδίδεται το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων με τη Χριστίνα Καλημέρη.

Το απογευματινό μαγκαζίνο «Με το τρία» με την Έλσα Ποιμενίδου αρχίζει στις 16:30. Με έμφαση στην επικαιρότητα, το περιβάλλον, τις έξυπνες πόλεις, τους νέους. Ειδικές στήλες για την οικογένεια και την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο ανοίγουν ένα παράθυρο στην καθημερινότητα.

Στις 18:00 μεταδίδεται δελτίο καιρού με τον Σάκη Αρναούτογλου και τη σκυτάλη παίρνει στις 18:15 ο η καθημερινή ενημερωτική εκπομπή του αθλητικού τμήματος της ΕΡΤ3 «Κόσμος των Σπορ», με τον Πάνο Μπλέτσο, τον Δημήτρη Δραγώγια, τον Άκη Ιωακείμογλου και τον Τάσο Πακλατζή. Η εκπομπή μεταφέρει τον παλμό της αθλητικής επικαιρότητας με τις πιο φρέσκες ειδήσεις, σχολιασμό της ειδησεογραφίας, αναλύσεις, καλεσμένους στο στούντιο και απευθείας συνδέσεις.

Στις 21:45 μεταδίδεται δελτίο καιρού με τον Σάκη Αρναούτογλου και στις 22:00 το βραδινό δελτίο ειδήσεων με τον Δημήτρη Ντόζη.

Επίσης, καθημερινά στις δέκα το πρωί και στις επτά το απόγευμα μεταδίδονται σύντομες ειδήσεις.

Στις 10 Σεπτεμβρίου κάνει πρεμιέρα η ενημερωτική εκπομπή «Στο Δια Ταύτα» με τον Χρήστο Γιαννούλη. Καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 22:45 έως τις 23:30, η εκπομπή διεισδύει με νηφαλιότητα, ψυχραιμία και ουσία σε κεντρικά θέματα της επικαιρότητας. Ξεψαχνίζει τις σκοτεινές πλευρές των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και δίνει χώρο και χρόνο σε επιχειρήματα, διάλογο και όλες τις απόψεις. Αναζητώντας το «δια ταύτα»…

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.