Έβαλε “φωτιά” στην Ελούντα η Αποστολία Ζώη…

Έβαλε “φωτιά” στην Ελούντα η Αποστολία Ζώη...

Η Αποστολία Ζώη μετά την συναυλια που έκανε στο Ηράκλειο της Κρήτης με τον Γιώργο Μαζωνάκη βρήκε λίγο ελεύθερο χρόνο και επέστρεψε στο νησί. Αυτή τη φορά όμως όχι για επαγγελματικούς λόγους αλλά για να ξεκουραστεί και να γεμίσει μπαταρίες. Η Αποστολία ξεκίνησε τις καλοκαιρινές διακοπές της σε Κρήτη και Σαντορίνη ανεβάζοντας το θερμόμετρο στα ύψη!

Η τραγουδίστρια με τις τέλειες αναλογίες πέρασε μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών στην Ελούντα και στο “Royal Marmin Bay Boutique & Art Hotel”, απόλαυσε τον ήλιο και τις βουτιές στην πισίνα. Μάλιστα, οι πόζες της με μαγιό “άναψαν φωτιές” με την Αποστολία να δείχνει πως είναι στα καλύτερα της.

Η ίδια επέλεξε κυρίως ολόσωμα μαγιό, που αναδείκνυαν το καλλίγραμμο και αθλητικό κορμί της, ενώ το αγαπημένο της χρώμα όπως αποκάλυψε και στο Instagram στην φωτογραφία που ανέβασε από τις διακοπές της στο νησί είναι το…. κόκκινο! και έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησης της:

“Χρώμα κόκκινο :Το κόκκινο συμβολίζει την δράση. Συνδέεται άμεσα με την ενεργητικότητα, τη ζωτικότητα, τη σεξουαλικότητα, το ενδιαφέρον για την ζωή, την ευτυχία, τον αυθορμητισμό, την διέγερση, τον κίνδυνο, την επιθετικότητα, την φιλοδοξία, την επαναστατικότητα αλλά και την αγάπη. Το κόκκινο χρώμα προκαλεί ζωηρότητα και θεωρείται χρώμα της φωτιάς, του πολέμου, του αίματος και της θυσίας. Φέρνει έξαψη, σαρκικό πόθο, έρωτα και διεγείρει τις αισθήσεις. Ακόμα, είναι χρώμα του πειρασμού, της αμαρτίας, της ντροπής αλλά και της πρόσκλησης για την απόκτηση γνώσης. Χαρίζει δύναμη, διεγείρει, αλλά και εκνευρίζει. Αυξάνει την θέληση για ζωή ενώ προκαλεί ζεστασιά, χαρά και διευκολύνει την έκφραση των αισθημάτων…”.

Χρώμα κόκκινο : Το κόκκινο συμβολίζει την δράση. Συνδέεται άμεσα με την ενεργητικότητα, τη ζωτικότητα, τη σεξουαλικότητα, το ενδιαφέρον για την ζωή, την ευτυχία, τον αυθορμητισμό, την διέγερση, τον κίνδυνο, την επιθετικότητα, την φιλοδοξία, την επαναστατικότητα αλλά και την αγάπη. Το κόκκινο χρώμα προκαλεί ζωηρότητα και θεωρείται χρώμα της φωτιάς, του πολέμου, του αίματος και της θυσίας. Φέρνει έξαψη, σαρκικό πόθο, έρωτα και διεγείρει τις αισθήσεις. Ακόμα, είναι χρώμα του πειρασμού, της αμαρτίας, της ντροπής αλλά και της πρόσκλησης για την απόκτηση γνώσης. Χαρίζει δύναμη, διεγείρει, αλλά και εκνευρίζει. Αυξάνει την θέληση για ζωή ενώ προκαλεί ζεστασιά, χαρά και διευκολύνει την έκφραση των αισθημάτων… #RED

A post shared by Apostolia Zoi Official (@apostoliazoi) on