Άση Μπήλιου: «Θίχτηκε η αξιοπρέπειά μου και η περηφάνια μου… Συγνώμη Ελένη, δεν μπορούμε να έχουμε άλλη σχέση»

Άση Μπήλιου: «Θίχτηκε η αξιοπρέπειά μου και η περηφάνια μου… Συγνώμη Ελένη, δεν μπορούμε να έχουμε άλλη σχέση»

Η Άσης Μπήλιου βρέθηκε στην εκπομπή της Ελένη Μενεγάκη. Η αστρολόγος επέστρεψε στην εκπομπή ως καλεσμένη και μίλησε για τις αστρολογικές προβλέψεις της χρονιάς που έρχεται. Αρχικά οι δυο γυναίκες μίλησαν για την αγάπη και την εκτίμηση που έχει η μια στην άλλη και για το λόγο που δεν είναι στην εκπομπή η Άση.

«Τα προηγούμενα δυο χρόνια που ήταν δύσκολα για μένα και σε επίπεδο υγείας είχα αποφασίσει το γραφείο να το αφήσω πίσω. Τώρα που είμαι κι εγώ καλύτερα είπα να γυρίσω», είπε χαρακτηριστικά η αστρολόγος.

Η αστρολόγος η οποία όλα αυτά τα χρόνια κρατάει χαμηλό προφίλ και ουδέποτε έχει εκθέσει ανθρώπους και καταστάσεις φαίνεται πως είναι πολύ πιεσμένη και εκτός από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις υπήρχε ακόμα ένας λόγος και μάλλον ο βασικότερος που αποχώρησε από τον Alpha.

«Είπαμε Ελένη μερικά πράγματα δεν διαπραγματεύονται… Τοξότης, Τοξότης, αλλά την αξιοπρέπεια μου και την περηφάνια μου συγγνώμη αλλά είναι πάνω από οτιδήποτε άλλο… Και επειδή αυτά θίχτηκαν, συγγνώμη Ελένη δεν μπορούμε να έχουμε άλλη σχέση, όμως it’s ok εγώ ευχαριστώ πάντα τους ανθρώπους ακόμα και αυτούς που μου έφεραν δύσκολα, ακόμα και αυτούς που δεν με εκτίμησαν γιατί είναι ε κείνοι που με έκαναν να πάω ένα βήμα μπροστά…», είπε η Άση Μπήλιου ξαφνιάζοντας τηλεθεατές και συνεργάτες της εκπομπής.