Άσεμνη χειρονομία από τον Robbie Williams σε 3 δισ. τηλεθεατές του Μουντιάλ 2108

Άσεμνη χειρονομία από τον Robbie Williams σε 3 δισ. τηλεθεατές του Μουντιάλ 2108

O Robbie Williams ήταν αυτός που τραγουδούσε στην έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου από την Ρωσία. Ο τραγουδιστής ερμήνευσε ορισμένες από τις επιτυχίες του, σε ένα λαμπερό και πλούσιο σκηνικό εντός του αγωνιστικού χώρου, πριν την έναρξη του αγώνα μεταξύ των ομάδων της Ρωσία και της Σαουδικής Αραβίας.

Την ώρα της ερμηνείας, ο Williams, που μας έχει συνηθίσει σε ανάρμοστες συμπεριφορές, ύψωσε το μεσαίο του δάχτυλο και έστειλε την… ευχή του σε εκατομμύρια τηλεθεατές από όλο τον κόσμο που παρακολουθούσαν.

Το αμερικανικό δίκτυο FOX, σύμφωνα με όσα μεταδίδει η βρετανική Express, έσπευσε να διακόψει την μετάδοση και επέστρεψε στην κάλυψη του αθλητικού γεγονότος λίγο πριν ολοκληρωθεί η εμφάνιση του Βρετανού καλλιτέχνη.

Το γεγονός μεταδόθηκε σε τουλάχιστον 3 δισ. τηλεθεατές ανά τον κόσμο. Άλλωστε, εκτιμάται πως η φετινή διοργάνωση ίσως περάσει στην ιστορία ως η πιο επιτυχημένη από πλευράς τηλεθέασης (ή γενικότερα θέασης μέσω διαδικτύου), καθώς στον μεγάλο ποδοσφαιρικό γεγονός θα στραφεί η πολυπληθής αγορά της Κίνας.