Άρωμα Bollywood στο Ζάππειο

Άρωμα Bollywood στο Ζάππειο

Ένας γάμος με άρωμα Bollywood και κόστος κοντά στο ένα εκατομμύριο ευρώ πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα. Ο εκατομμυριούχος Ινδός Καράν Ισρανί και η σύζυγός του, Μόνικα, επέλεξαν την πρωτεύουσα της Ελλάδας για να παντρέψουν την κόρη τους, Σερένα, με τον Νταλαμάλ Ραμνανί, επίσης ινδικής καταγωγής, σε μια τελετή γεμάτη πολυτέλεια.

Λίγα λεπτά πριν δύσει ο ήλιος, οι περίπου 500 καλεσμένοι άρχισαν να καταφτάνουν στον στολισμένο χώρο του Ζαππείου, ενώ για την τετραήμερη διαμονή τους είχε κρατηθεί το μεγαλύτερο μέρος δύο κεντρικών πολυτελών ξενοδοχείων στην πλατεία Συντάγματος.

«Έχετε μια υπέροχη χώρα, η φιλοξενία ήταν εκπληκτική. Γυρίσαμε όλη την Αθήνα, φτάσαμε μέχρι της μοναδικές παραλίες δίπλα στην πρωτεύουσα σας», είπε στο ΑΠΕ/ΜΠΕ ένας εκ των καλεσμένων, ενώ άλλος δήλωσε πως «θα ξαναεπισκεφθούμε την χώρα σας. Οι τέσσερις ημέρες δεν ήταν αρκετές».

Οι οικογένειες των νεονύμφων, με ρίζες από την Ινδία, προέρχονται από το Λονδίνο και τη Νιγηρία. Η Αθήνα επελέγη ως γαμήλιος προορισμός ανταγωνιζόμενη την Γενεύη και το Άμστερνταμ.

φωτογραφίες: ΑΠΕ/ΜΠΕ
Πηγή: peoplegreece.com