Άντζελα Δημητρίου: Η απίστευτη αντίδρασή της για την live διασκευή του «Μαργαρίτες» από νέο καλλιτέχνη

Άντζελα Δημητρίου: Η απίστευτη αντίδρασή της για την live διασκευή του «Μαργαρίτες» από νέο καλλιτέχνη

Ένα διαφορετικό cover, σε μία διαφορετική ερμηνεία της τεράστιας επιτυχίας της Άντζελας Δημητρίου, «Μαργαρίτες», κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες, ο ανερχόμενος και πολλά υποσχόμενος ερμηνευτής, Στέφανος Κάκκος, που έπεσε στην αντίληψη της δημοφιλούς ερμηνεύτριας, και δεν πέρασε απαρατήρητο αλλά και ασχολίαστο.

Ο Στέφανος Κάκκος, που κάνει τη δυναμική του είσοδο στη μουσική σκηνή, έδωσε στις «Μαργαρίτες» την πιο ερωτική τους «μυρωδιά», που άρεσε πολύ, από ότι αποδείχτηκε, στην λαίδη του ελληνικού πενταγράμμου.

Η Άντζελα Δημητρίου, που όλα αυτά τα χρόνια στηρίζει τους νέους καλλιτέχνες, χωρίς δεύτερη σκέψη, και επιβραβεύοντας το cover του Στέφανου Κάκκου, το ανάρτησε σε instastory στο official profile της στο Instagram, με το εξής σχόλιο:

«Ένα διαφορετικό cover από έναν νέο καλλιτέχνη! 22 χρόνια μετά ακόμα «Μαργαρίτες»», έγραψε χαρακτηριστικά η Άντζελα Δημητρίου!

Ο Στέφανος Κάκκος, φανερά συγκινημένος για τα τρυφερά λόγια της Άντζελας Δημητρίου, την ευχαρίστησε και δημόσια μέσα από τα social media του.