Άννα Παναγιωτοπούλου: «Με τη Νένα Μεντή δεν έχω καθόλου σχέση εδώ και κάποια χρόνια»

Άννα Παναγιωτοπούλου: «Με τη Νένα Μεντή δεν έχω καθόλου σχέση εδώ και κάποια χρόνια»

Μπορεί στη σειρά Τρεις Χάριτες να ήταν αδερφές, όμως τα πράγματα δεν συνέχισαν κατ’ αυτόν τον τρόπο. Η Άννα Παναγιωτοπούλου σε συνέντευξη της ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική μίλησε για ολα άλλα και για τη Νένα Μεντή, την Όλγα και τη Μαρία.

Συγκεκριμένα είπε:

«Μια φορά είχε γίνει το εξής αστείο: ήμασταν με τη Μεντή και έναν φίλο μας άσχετο με το επάγγελμα. Μπαίνουμε σε ταξί, μπροστά ο φίλος μας και πίσω εμείς. Και λέει ο ταξιτζής: “Εσάς σας γνωρίζω, οι κοπέλες πίσω ηθοποιοί είναι και αυτές;” Πέσαμε κάτω από τα γέλια. Ήταν μια εποχή που τότε δεν μπορούσαμε να βγούμε από το σπίτι. όλη η Ελλάδα έβλεπε φανατικά το σίριαλ. Το έζησα, αλλά ήταν εφιαλτικό».

Η τριάδα των αδερφών Χαρίτου, επανενώθηκαν με αφορμή το γνωστή τηλεοπτικό σποτ για ελληνικό καφέ, και είπε γι αυτή τους την συνάντηση:

«Ήταν πολύ ωραία. Με τα παιδιά (σ.σ. τον Μιχάλη Ρέππα και τον Θανάση Παπαθανασίου) μιλάμε, δεν έχουμε κόψει επαφή. Με τη Νένα Μεντή δεν έχω καθόλου σχέση εδώ και κάποια χρόνια, αλλά ούτε και με τη Μίνα Αδαμάκη. Τη Μίνα την αγαπώ πάρα πολύ, μας δένουν πολλά. Αλλά παρά το γεγονός ότι δεν μιλάμε τα πήγαμε όλοι μια χαρά στο γύρισμα και βγήκε και μια ωραία διαφήμιση».