Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Δεν ευχαριστήθηκα την επιτυχία της σειράς “Ψίθυροι καρδιάς”»

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Δεν ευχαριστήθηκα την επιτυχία της σειράς “Ψίθυροι καρδιάς”»

Καλεσμένη στην εκπομπή Dot., βρέθηκε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην τεράστια επιτυχία της σειράς “Ψίθυροι καρδιάς”.

«Δεν μπορούσα να διαχειριστώ την επιτυχία της σειράς “Ψίθυροι καρδιάς”, ήμουν μικρή τότε, ήμουν 22 χρονών και ήταν η πρώτη μου δουλειά. Αυτός ήταν ο λόγος που κρατούσα έτσι άμυνα και είναι και λογικό. Δεν την ευχαριστήθηκα την επιτυχία, δεν τη βίωσα.

Αυτό από τη μία ήταν κακό, τώρα σκέφτομαι ότι θα ήταν ωραίο να την είχα ευχαριστηθεί γιατί αυτά τα πράγματα δεν συμβαίνουν κάθε μέρα. Αλλά από την άλλη δεν γίνεται να τα ευχαριστηθείς. Τον Απόστολο Γκλέτσο έχω καιρό να τον δω, αλλά έχουμε επαφή. Την επόμενη χρονιά δεν είχα δουλέψει, αλλά δούλεψα τη μεθεπόμενη. Τώρα, τα νούμερα που κάνουν οι Άγριες Μέλισσες, κάποτε, σε άλλες εποχές, κόβονταν δουλειές.

Πέρασα μια φάση που με ενοχλούσε όταν με φώναζαν “Ερατώ” γιατί ήθελα να το βγάλω από πάνω μου. Μετά δεν με ένοιαζε. Και τώρα καμιά φορά μου το λένε, αλλά δεν με πειράζει. Παλιότερα με πείραζε. Έχω πολύ ωραία εικόνα από εκείνη την εποχή.

Ήταν δύσκολη η δουλειά τότε, αλλά είναι μια τρομερή ανάμνηση, πολύ γεμάτη. Είναι σαν να αναπολώ και τη νεότητά μου τότε. Ήμουν ένα κοριτσάκι, μόλις είχα βγει στη δουλειά, ήμουν ένας άλλος άνθρωπος», είπε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.