Άννα Βίσση: Το live album της στην πρώτη θέση των πωλήσεων μέσα σε 30 λεπτά

Άννα Βίσση: Το live album της στην πρώτη θέση των πωλήσεων μέσα σε 30 λεπτά

Η μουσική διαδρομή της Άννας από το 1973 μέχρι και το 2018

Σχεδόν 30 λεπτά χρειάστηκαν για να αγκαλιάσει ο κόσμος το τριπλό live album της Άννας Βίσση, το «Hotel Ερμού live 2015- 2018», που μόλις κυκλοφόρησε βρέθηκε στην πρώτη θέση του iTunes chart, ξεπερνώντας σε ψηφιακές πωλήσεις ακόμα και το soundtack της ταινίας «Mamma Mia!».

Στο album της «απόλυτης Ελληνίδας star» ξετυλίγεται αριστοτεχνικά η μοναδική μουσική διαδρομή της Άννας από το 1973 μέχρι και το 2018 μέσα από τρία χρόνια επιτυχημένων εμφανίσεων της στον talk of the town χώρο της οδού Ερμού.

Με συνοδοιπόρους την εξαιρετική και ταλαντούχα «χρυσή» της μπάντα, που αποτελείται από 11 μουσικούς και 3 τραγουδιστές, η απόλυτη Ελληνίδα star μας ταξιδεύει σε όλες τις δεκαετίες της επιτυχημένης 45ετούς πορείας της μέσα από 68 κομμάτια όπως παρουσιάστηκαν επί σκηνής, είτε ατόφια, είτε μέσα από εμπνευσμένες και ιδιαίτερες ενορχηστρώσεις που επιμελήθηκαν η ίδια και οι μουσικοί της, τα περισσότερα εκ των οποίων φέρουν την υπογραφή του σταθερού φίλου, συνεργάτη και μέντορά της, Νίκου Καρβέλα.

Η Panik Gold παρουσιάζει τον τριπλό live δίσκο της δεκαετίας από την αξεπέραστη Άννα Βίσση, προσφέροντας μια μοναδική μουσική εμπειρία!

Mέσα σε μόλις 30 λεπτά από την κυκλοφορία του, το «Hotel Ερμού live 2015 – 2018» βρέθηκε στην πρώτη θέση των πωλήσεων στο iTunes chart, ενώ σύντομα θα είναι διαθέσιμο και στα φυσικά καταστήματα πώλησης δίσκων, συνοδευόμενο από ένα πλούσιο booklet 32 σελίδων με μοναδικό υλικό και φωτογραφίες.