Άννα Βίσση: «Για δυο λεπτά η μητέρα μου θα ήταν ένα από τα θύματα στο Μάτι»

Άννα Βίσση: «Για δυο λεπτά η μητέρα μου θα ήταν ένα από τα θύματα στο Μάτι»

Η Άννα Βίσση ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους «Με αγάπη Χριστιάνα», στον Alpha Κύπρου, με αφορμή την sold out συναυλίες που έδωσε στη Μεγαλόνησο.

Η Άννα μίλησε για τη ζωή της, τις επαγγελματικές της επιλογές και κατά πόσο τα χρήματα τής έχουν επηρεάσει, τον Νίκο Καρβέλα, την κόρη της, τα εγγόνια της αλλά και για την καταστροφή που βίωσε η οικογένειά της με τη μεγάλη πυρκαγιά στο Μάτι.

Η μητέρα της και η οικογένεια της αδελφής της, της Νίκης, βρισκόντουσαν μέσα στο σπίτι τη στιγμή που πυροδοτήθηκε η φωτιά.

«Για δυο λεπτά η μητέρα μου θα ήταν ένα από τα θύματα. Φίλοι και εγγόνια την μάζεψαν και έφυγαν. Ήταν από αυτούς που έφυγαν από τον σωστό δρόμο και γλίτωσαν από αυτό το μοιραίο μποτιλιάρισμα. Είμαστε πάρα πολύ ευγνώμων», είπε η τραγουδίστρια εξηγώντας πως η μητέρα της λόγω ηλικίας και κάποιων προβλημάτων δεν ήθελε να εγκαταλείψει το σπίτι.

«Η αδερφή μου έχασε το σπίτι της και τους κόπους της… Στενοχωρήθηκα… Δεν θα ξεχάσω ποτέ την αντίδραση της Νίκης τη στιγμή που της είπε ο άντρας της ότι το σπίτι το σπίτι καιγόταν. Ήταν πολύ σκληρό», συμπλήρωσε αναφέροντας πως και η ίδια είχε πολλές αναμνήσεις από αυτό το σπίτι στο Μάτι.