Άννα Αμανατίδου: “Όταν πρωτοξεκινούσα μου είχαν γίνει ανήθικες προτάσεις”

Άννα Αμανατίδου: “Όταν πρωτοξεκινούσα μου είχαν γίνει ανήθικες προτάσεις”

Την γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM και από την πρώτη στιγμή είχε προκαλέσει αίσθηση αφού είχε γίνει η αφορμή για μια έντονη διαφωνία ανάμεσα στην Βίκυ Καγιά και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η Άννα Αμανατίδου που είχε καταφέρει να φτάσει μέχρι το τέλος πλέον ασχολείται ενεργά με το Instagram και το Youtube, τα οποία διαχειρίζεται μόνη της με μεγάλη επιτυχία.

Η ίδια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε τόσο στην απόφαση να ασχοληθεί με τα social media, αλλά και τις ανήθικες προτάσεις που έχει δεχθεί κατά καιρούς.

«Γενικά ασχολούμαι καθημερινά με το Youtube. Είναι κάτι που θέλει πάρα πολύ χρόνο, πολύ προσπάθεια. Το Instagram είναι μέρος της δουλειάς μου» ανέφερε η Άννα Αμανατίδου και πρόσθεσε:

«Παλιότερα μου είχαν γίνει και ανήθικες προτάσεις. Όταν πρωτοξεκινούσα, μου είχαν συμβεί αρκετά, αλλά πάντα ήμουν πολύ προσγειωμένη. Δίπλα μου είχα πάντα τους γονείς μου. Δεν δίνω δικαιώματα σαν άνθρωπος. Σε κάθε επάγγελμα συμβαίνουν αυτά. Το θέμα είναι κατά πόσο σέβεσαι τον εαυτό σου».