Άγριες Μέλισσες: Αυτός είναι ο λόγος που είναι ο τίτλος στη σειρά;

Άγριες Μέλισσες: Αυτός είναι ο λόγος που είναι ο τίτλος στη σειρά;

Συνέντευξη στο περιοδικό Madame Figaro, παραχώρησαν ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος (Λάμπρος) και ο Αναστάσης Ροϊλός (Νικηφόρος), που πρωταγωνιστούν στις Άγριες Μέλισσες.

Οι δυο ηθοποιοί μεταξύ άλλων, αποκάλυψαν γιατί δόθηκε αυτός ο τίτλος στη δραματική σειρά του ANT1.

Άγριες μέλισσες. Γιατί δόθηκε αυτός ο τίτλος στη σειρά και ποιες είναι οι “άγριες μέλισσες” στη σημερινή κοινωνία;

ΑΝ.Ρ.: Θα δώσω μια δική μου ερμηνεία: Όσοι έχουν παρακολουθήσει τη σειρά ίσως να έχουν προσέξει ομοιότητες που παρουσιάζουν τα κορίτσια Σταμίρη με άγριες μέλισσες. Θα σε τσιμπήσουν μόνο αν τις ενοχλήσεις και μάλιστα, αν επιτεθείς στην κυψέλη, θα αμυνθούν όλες μαζί. Ακόμη και το ότι η μέλισσα, σε αντίθεση, π.χ., με τη σφήκα, μπορεί να τσιμπήσει μία μόνο φορά και πεθαίνει έπειτα πιστεύω ότι έχει το συσχετισμό του. Αυτόν το θάνατο τον βλέπω σαν το χάσιμο της αθωότητας.

Δ.ΓΚ.: Θεωρώ ότι είναι ένας τίτλος ο οποίος πατάει σε κάποια ελληνικά στοιχεία, ελληνικές αρχετυπικές θεματικές, όπως η οικογένεια, η εξουσία, η θέση της γυναίκας. Πράγματα που ακόμα τα βλέπουμε στην επαρχία όταν πηγαίνουμε ή τα έχουμε ως ανάμνηση εμείς. Πιστεύω ότι όλοι οι άνθρωποι κρύβουν μια “άγρια μέλισσα” μέσα τους – κάποια στιγμή μπορεί να τσιμπήσει όταν νιώσει ότι καταπατούνται ανθρώπινα δικαιώματα.