Άγριες Μέλισσες: Αυτοί είναι οι τρεις ηθοποιοί που αποχωρούν στη δεύτερη σεζόν

Άγριες Μέλισσες: Αυτοί είναι οι τρεις ηθοποιοί που αποχωρούν στη δεύτερη σεζόν

Η σεναριογράφος των «Άγριων Μελισσών» του ΑΝΤ1, Μελίνα Τσαμπάνη, και όλη η ομάδα της σειράς κέρδισαν το στοίχημα της πρώτης σεζόν και ετοιμάζονται πυρετωδώς για την επόμενη.

Νέα πρόσωπα εισβάλλουν στη ζωή των ηρώων, ενώ κάποιοι αναμένεται να µας αποχαιρετήσουν προκειμένου να ανοίξουν καινούργιες ιστορίες που θα µας καθηλώσουν.

Το περιοδικό «TV O’ CLOCK» και η Σοφία Τσίρκα έχουν όλο το ρεπορτάζ.

Αναμφίβολα, το σίριαλ που ξεχώρισε την περασμένη σεζόν ήταν οι «Άγριες Μέλισσες». Μάλιστα, όσο οι αγαπημένοι µας ήρωες ετοιμάζουν εντατικά τα επεισόδια για τη δεύτερη σεζόν της σειράς, πολλά είναι τα σενάρια που λέγονται και γράφονται για το μέλλον τους, αλλά και ποιοι από αυτούς θα µας αποχαιρετήσουν.

Να σημειώσουµε πως λόγω της πανδημίας του κορονοϊού η σειρά ολοκλήρωσε την πρώτη σεζόν µε την προβολή του 125ου επεισοδίου της. Έτσι, από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, που κατά πάσα πιθανότητα θα αρχίσει να προβάλλεται ξανά, θα δούμε να ολοκληρώνονται ρόλοι και κάποιοι θα µας αποχαιρετήσουν.

Άγριες Μέλισσες – Αποχωρεί ο Γιάννης Στάνκογλου (Θωμάς Κυπραίος)

Πολύς λόγος έχει γίνει φυσικά για την παρουσία του Γιάννη Στάνκογλου και τον ρόλο του Θωμά Κυπραίου. Όπως όλα δείχνουν, ο Κυπραίος θα μείνει για ακόμη λίγα επεισόδια στη σειρά προκειμένου να ολοκληρωθεί οµαλά ο ρόλος του αλλά περίπου στο επεισόδιο 150 θα µας αποχαιρετήσει.

Ωστόσο, ακόμη οι ιθύνοντες κρατούν σιγήν ιχθύος για το τέλος του Κυπραίου. Κανείς δεν ξέρει εάν ο ήρωας θα τιμωρηθεί για όλα τα εγκλήματα που έχει διαπράξει ή τελικά θα βρει τη λύτρωση µε άλλον τρόπο.

Άγριες Μέλισσες – Αποχωρεί η Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη (Θεοδοσία)

Ακόμη ένα πρόσωπο, όμως, που θα δούμε να αποχωρεί από τη σειρά είναι η Χριστίνα Χειλά-Φαµέλη, η οποία υποδύεται τη Θεοδοσία.

Η ίδια, λίγο πριν προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο της σεζόν, αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής του STAR «Στη φωλιά των Κου Κου» και στον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο τα εξής: «∆εν θα είμαι του χρόνου στις “Άγριες Μέλισσες”, γιατί ο ρόλος της Θεοδοσίας δεν μπορεί να συνεχιστεί, από γραφής δεν γίνεται, ήταν μέχρις εκεί. Από την αρχή, εγώ είχα συμφωνήσει ότι θα είμαι στην πρώτη σεζόν, σε όλα τα επεισόδια, κάτι που έγινε κιόλας.

Από εκεί και πέρα, όταν σε πάει κάπου το σενάριο δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι’ αυτό. Είναι περίεργο τώρα που το λέω αυτό. Είναι μια δουλειά που αγαπάω πάρα πολύ, νιώθω ευγνωμοσύνη που είμαι εκεί, αλλά δεν μπορώ να πω ότι στενοχωριέμαι. Ένιωσα ότι έκανε τον κύκλο του ο ρόλος και µε τη σειρά µου κι εγώ.

Το τελευταίο επεισόδιο που θα συμμετέχει η Θεοδοσία θα παιχτεί του χρόνου». Η Θεοδοσία, παίρνοντας εκδίκηση από την Ελένη, όταν ανακαλύπτει τα γράμματα του Γιάννου που καταδεικνύουν ως δολοφόνο του Σέργιου την κοπέλα, αποφασίζει να φύγει, καθώς δεν υπάρχει πια τίποτα να την κρατάει στο Διαφάνι. Ωστόσο, θα τη δούμε και εκείνη να ολοκληρώνει τον ρόλο της μετά την προβολή των πρώτων νέων επεισοδίων.

Άγριες Μέλισσες – Αποχωρεί ο Θανάσης Κουρλαμπάς (Κλεομένης)

Παράλληλα, ένα πρόσωπο που είχε μεγάλο ενδιαφέρον είναι ο Κλεομένης (Θανάσης Κουρλαμπάς) και η ιστορία που δημιουργήθηκε µε την Πηνελόπη και τον Μελέτη µε την έλευσή του στη σειρά.

Όπως όλα δείχνουν, όμως, ο συγκεκριμένος ήρωας δεν θα συνεχίσει να ταλαιπωρεί την Πηνελόπη, καθώς πριν από λίγες μέρες ανακοινώθηκε πως ο ηθοποιός έχει κλείσει ήδη συμφωνία µε τη σειρά «Χαιρέτα µου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1.

Ακόμη, βέβαια, δεν έχει αποκαλυφθεί µε ποιον τρόπο θα αποχωρήσει.

Άγριες Μέλισσες – Νέο πρόσωπο στη ζωή της Ελένης

Παράλληλα, οι συντελεστές της σειράς βρίσκονται σε γυρίσματα ολοκληρώνοντας αρκετό αριθμό επεισοδίων στα οποία θα δούμε την εμφάνιση και νέων προσώπων.

Η αρχή έγινε, μάλιστα, µε την ανακοίνωση πως ο Βασίλης Μπισμπίκης μπαίνει στη σειρά και η ιστορία του αφορά τη ζωή της Ελένης.