STARLAND: Η αγαπημένη παιδική ζώνη ενισχύεται με νέους ήρωες

STARLAND: Η αγαπημένη παιδική ζώνη ενισχύεται με νέους ήρωες

TARLAND
Η αγαπημένη παιδική ζώνη ενισχύεται με νέους ήρωες

Τι κι αν ανοίγουν τα σχολεία; Τα παιδιά ξέρουν πως και φέτος τα πρωϊνά κάθε Σαββατοκύριακου στο Star θα είναι πολύχρωμα, διασκεδαστικά, χαριτωμένα, περιπετειώδη, μαγικά, τρυφερά, χαρούμενα,  θα είναι δικά τους!

Το Σαββατοκύριακο 15 -16 Σεπτεμβρίου κάνει πρεμιέρα η ανανεωμένη Starland!

7 ώρες υπερθέαμα με νέους φανταstarικούς, κινούμενους ήρωες αλλά και με όλους τους γνωστούς αλλά πάντα αγαπημένους Tom and Jerrry, Ben and Holly, Super Wings, Πέππα, το γουρουνάκι, Η Μάσα και ο Αρκούδος, Bobby and Bill, Σον, το πρόβατο, Pj Masks, The Garfield Show, Miraculous Ladybug, Ben 10!

Αυτή τη σεζόν εγκαινιάζουμε τη συνεργασία μας με την Disney με δύο τίτλους ενώ συνεχίζεται η συνεργασία μας με τις εταιρίες Warner, eOne, Universal, Mattel, Mediatoon, Turner.

Η νέα ομάδα της Starland αποτελείται αποκλειστικά από «παίκτες» αστέρια! Aς τους γνωρίσουμε!

ROBOCAR POLI

Παιδική σειρά νοτιοκορεάτικης παραγωγής 2011-2015.

Πρεμιέρα Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου και κάθε Σάββατο στις 08:10.

Η φανταστική πόλη  Μπρουμ,  είναι μικρή, πολύ μικρή αλλά υπάρχουν πάντα ατυχήματα και προβλήματα.

Οι κάτοικοι αλλά και τα αυτοκίνητα της πόλης δεν ανησυχούν, η πόλη διαθέτει την πιο ικανή ομάδα διάσωσης σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης!

Η ομάδα διάσωσης Robocar είναι εδώ για να σώσει τους γείτονες και τους φίλους μας από τους κινδύνους!

Τέσσερα οχήματα, το αστυνομικό Πόλι, το ασθενοφόρο Άμπερ, το πυροσβεστικό Ρόι και το ελικόπτερο Χέλι, κάνουν τη μεγάλη διαφορά!

Ο Πόλι είναι ο αρχηγός της ομάδας και ξεχωρίζει για την ταχύτητά του και το έντονο αίσθημα για δικαιοσύνη. Δεν εγκαταλείπει ποτέ την προσπάθεια του μέχρι να πετύχει και ως αστυνομικός τα  καθήκοντα του περιλαμβάνουν την ασφάλεια της κυκλοφορίας στην πόλη και την προστασία όλων των αυτοκινήτων.

Η ευγενική Άμπερ είναι αυτή που φτάνει πρώτη σε κάθε περιστατικό, δίνει τις πρώτες βοήθειες και παίρνει πάντα συνετές αποφάσεις, για το καλό του συνόλου.

O δυναμικός Ρόι είναι ο γενναίος της ομάδας, που χαίρεται την κάθε στιγμή.  Είναι υπεύθυνος για την κατάσβεση πυρκαγιών και ποτέ δεν αποχωρίζεται τον ειδικό του εξοπλισμό, όπως το κράνος του.

Ο ιπτάμενος Χέλι είναι  αγγελιοφόρος της ομάδας και αγαπάει τις περιπέτειες. Πολλές φορές είναι σκανδαλιάρης αλλά το μοναδικό του χιούμορ τους κάνει όλους να τον αγαπούν!

Σε κάθε δύσκολη στιγμή της πόλης, οι τέσσερις ήρωες ενώνουν τις δυνάμεις τους και συνεργάζονται άψογα για να επαναφέρουν την τάξη και να τελειώσει η κάθε μέρα με χαμόγελα!  Στο τέλος κάθε επεισοδίου, η ομάδα διάσωσης δίνει χρήσιμες καθημερινές συμβουλές ασφαλείας στους χαρακτήρες, που βρίσκονται σε κίνδυνο αλλά και στα παιδιά, που τους παρακολουθούν.

 • Η σειρά μεταδίδεται σε 26 χώρες από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα και σημειώνει μεγάλη επιτυχία.
 • Τα επεισόδια είναι διαθέσιμα και στο star.gr/tv
 • *Η σειρά προβάλλεται μεταγλωττισμένη.

ΧΤΑΠΟΔΟΝΑΥΤΕΣ  (OCTONAUTS)

Παιδική σειρά αμερικανικής, ιρλανδικής, βρετανικής συμπαραγωγής 2010 -2018.

Πρεμιέρα Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου και κάθε Σάββατο στις 08:40.

Οι ΧΤΑΠΟΔΟΝΑΥΤΕΣ είναι μια ομάδα, που αποτελείται από παράξενους αλλά ακραία  θαρραλέους, υποθαλάσσιους τυχοδιώκτες, που είναι πάντα έτοιμοι να.. βουτήξουν στη δράση! Η αποστολή τους; Να εξερευνήσουν νέους υποβρύχιους κόσμους, να διασώσουν εκπληκτικά θαλάσσια πλάσματα και να προστατέψουν τον ωκεανό. Όταν υπάρχει πρόβλημα κάτω από τη θάλασσα, οι ΧΤΑΠΟΔΟΝΑΥΤΕΣ, με ένα στόλο υδάτινων οχημάτων,  δηλώνουν  πάντα έτοιμοι να ξεκινήσουν μια νέα συναρπαστική αποστολή! Ακολουθήστε τους στις υποβρύχιες περιπέτειες τους!

Αν και η τεχνολογία, που παρουσιάζεται στη σειρά, είναι φανταστική, τα εξωτικά πλάσματα και οι τοποθεσίες, που συναντούν οι ΧΤΑΠΟΔΟΝΑΥΤΕΣ, βασίζονται σε πραγματικά θαλάσσια ζώα στο φυσικό τους χώρο.

 •  Η σειρά έγινε με τη βοήθεια των υδροβιολόγων Dr. Lara A. FerryGraham και Dr. Michael H. Graham, ο οποίος είχε εργαστεί και στη δημιουργία της ταινίας «Ψάχνοντας τον Νέμο».
 •   Η τηλεοπτική σειρά κινουμένων σχεδίων βασίζεται στα βιβλία  των Vicki Wong και Michael C. Murphy, που πρωτοκυκλοφόρησαν στις ΗΠΑ το 2006 και επανεκδόθηκαν στη Μεγάλη Βρετανία το 2009.
 • Σύμφωνα με την ιστοσελίδα των συγγραφέων, η σειρά ήταν το νούμερο 1 τηλεοπτικό πρόγραμμα για παιδιά προσχολικής ηλικίας στο Ηνωμένο Βασίλειο και η πρώτη προσχολική σειρά, που κατατάχθηκε στην πρώτη δεκάδα από μεγαλύτερα κοινά (ηλικίας 3-4 ετών και μεγαλύτερα παιδιά).
 • Μεταδίδεται παγκόσμια από τα μεγαλύτερα δίκτυα όπως η Disney στις ΗΠΑ, RTL στη Γερμανία, TF1 στη Γαλλία, Clan στην Ισπανία.
 •  Συνολικά προβάλλεται σε 25 χώρες.
 • Επίσης, η σειρά μεταδίδεται on demand στο Sky Kids και πλέον και στο NETFLIX με τεράστια επιτυχία.
 • Έχει πάνω από 1 δισεκατομμύριο προβολές στο YouTube.
 • Το 2013, η σειρά προτάθηκε για δύο βραβεία: στα International EMMY Awards στην κατηγορία «KidsPreschool» και στα  Irish Film and Television Award στην  κατηγορία «Best Childrens/Youth Programme»
 •  H σειρά έχει τιμηθεί με EMMY το 2018 στην κατηγορία «Καλύτερη τηλεοπτική παραγωγή για παιδιά προσχολικής ηλικίας»
 • Η σειρά προβάλλεται σε: Δανία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ουγγαρία, Ισλανδία, Ιρλανδία, Ισραήλ, Ιταλία, Νορβηγία, Πορτογαλία, Σερβία, Σλοβενία, Μεγάλη Βρετανία, Ουαλία, Κίνα, Ινδία, Ιαπωνία, Σινγκαπούρη, Νότια Κορέα, Ταϊλάνδη, Αυστραλία, Καναδά, ΗΠΑ

Τα επεισόδια είναι διαθέσιμα και στο star.gr/tv

*Η σειρά προβάλλεται μεταγλωττισμένη.

ΚΛΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΚΙΝ (CLEO & CUQUIN)

Παιδική σειρά ισπανικής παραγωγής 2018.

Πρεμιέρα Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου και κάθε Σάββατο στις 09:25.

Μια υπέροχη σειρά, που απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής ηλικίας με πρωταγωνιστές 6 αδέλφια!

Η 8χρονη Κλίο ζει σε μια πολυμελή οικογένεια. Μαζί με τα άλλα πέντε αδέλφια της, αν και έχουν σημαντικές διαφορές στο χαρακτήρα, ζουν μεγάλες χαρές και προσπαθούν ακόμα και όταν συμβαίνουν αναποδιές, να βλέπουν με θετική διάθεση τη ζωή και να κάνουν ξεχωριστή την κάθε τους μέρα!

Η Κλίο είναι η μεγαλύτερη  από τα αδέλφια της και δεν υπάρχει τίποτα σε αυτόν τον κόσμο, που να της αρέσει περισσότερο από το παιχνίδι! Ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει, πάντα ψάχνει να βρει ένα νέο παιχνίδι και να ζήσει μια νέα περιπέτεια! Αυτό είναι σίγουρο!  Για την Κλίο,  η σκέψη και η δράση είναι το ίδιο  πράγμα και έτσι πολύ σπάνια σταματά για να σκεφθεί τις συνέπειες των πράξεών της!

Ο Κουκίν είναι το μωρό της οικογένειας και όπως όλα τα μωρά, τραβάει την προσοχή από όλους! Είναι ένα παιχνιδιάρικο, ακούραστο μωρό, που του είναι αδύνατο να καθίσει ακίνητο έστω για λίγα δευτερόλεπτα. Λατρεύει τα μεγαλύτερα αδέλφια του και τα θαυμάζει και θέλει να κάνει ό,τι κάνουν και εκείνα, κυριολεκτικά!

Η Κλίο και ο Κουκίν αποτελούν την αρχή και το τέλος της οικογένειας αλλά ενδιάμεσα υπάρχουν η οργανωτική και ταλαντούχα Μαριπί, ο αναλυτικός και ευαίσθητος Πελουσίν, ο βιβλιοφάγος  και φιλομαθής, Τέτε, η ευδιάθετη και διασκεδαστική Κολίτας.

Οι Κλίο και  Κουκίν, μαζί με τα αδέλφια τους, ζουν καθημερινά πολλές περιπέτειες και καταφέρνουν να επιλύουν τις μικρές τους συγκρούσεις δοκιμάζοντας έναν καινούριο ρόλο ή επάγγελμα! Στο τέλος κάθε επεισοδίου, η Κλίο θα ανακαλύπτει τι θέλει να γίνει όταν μεγαλώσει… τουλάχιστον για εκείνη την ημέρα! Το ταξίδι στην ενηλικίωση έχει μία διαδρομή, που περνάει πρώτα από τη χώρα της φαντασίας και του παιχνιδιού! Μια διαδρομή, που μπορεί να γίνει ακόμα πιο όμορφη όταν έχεις συντροφιά τα αδέλφια σου!

 • Η σειρά βασίζεται στην κλασική ισπανική παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων «Οικογένεια Τελερίν».
 • Νούμερο 1 προσχολική παιδική σειρά στην Ισπανία. Το 2018 το Nickelodeon USA αγόρασε τα δικαιώματα της σειράς και μεταδίδεται στις ΗΠΑ με μεγάλη επιτυχία.
 • Στο YouTube οι προβολές στα ισπανικά και μόνο ξεπερνούν τις 112.000.000
 • Τα επεισόδια είναι διαθέσιμα και στο star.gr/tv

*Η σειρά προβάλλεται μεταγλωττισμένη

ΚΟΥΤΑΒΟΦΙΛΑΡΑΚΙΑ (PUPPY DOG PALS)

Παιδική σειρά αμερικανικής παραγωγής 2017.

Πρεμιέρα Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου και κάθε Σάββατο στις 09:45.

Ο Μπίνγκο και ο Ρόλι είναι δύο αξιαγάπητα κουταβάκια, που τυχαίνει να είναι και αδέλφια και ζουν καθημερινά τις πιο συναρπαστικές περιπέτειες στη γειτονιά τους αλλά και σε όλο τον κόσμο!

Ο Μπίνγκο είναι ο ώριμος και αρχηγός στις αποστολές τους ενώ ο Ρόλι είναι λίγο πιο επιπόλαιος και έχει μια κακιά συνήθεια: μασάει ό,τι βρει μπροστά του!

Είτε βοηθώντας τον ιδιοκτήτη τους, Μπομπ, είτε βοηθώντας έναν φίλο, που βρίσκεται σε ανάγκη, όπως τη μωβ γάτα Xίσι ή το ρομποτικό σκύλο ARF, το σύνθημα του Μπίνγκο και του Ρόλι είναι ότι η ζωή είναι πιο ωραία με τον καλύτερο φίλο σου πάντα δίπλα σου!

Κάθε επεισόδιο περιέχει δύο ιστορίες, που παρουσιάζουν τις ομοιότητες και τις διαφορές του Μπίνγκο και του Ρόλι, ενώ παράλληλα επιδεικνύουν θετικά διδάγματα σχετικά με τη φιλία, την επίλυση προβλημάτων, τη συνεργασία, τη δημιουργικότητα και την περιπέτεια!

 • Η σειρά είναι παραγωγή της Disney
 • *Η σειρά προβάλλεται μεταγλωττισμένη

MECARD

Παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων νοτιοκορεάτικης παραγωγής 2018.

Πρεμιέρα Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου και κάθε Σάββατο στις 12:30.

Ένας απίστευτος, νέος κόσμο γεμάτος με απίθανους  μετασχηματισμούς, αταίριαστες αλλά δυνατές φιλίες, σκληρές αντιπαλότητες και  συνεχή δράση, όπως ποτέ δεν έχετε ξαναδεί! Ετοιμαστείτε για τα Mecard!

Όταν ο Jason, ένας δυναμικός έφηβος από τη Γη, συναντά τον Evan, ένα μίνι ρομπότ σε σχήμα αυτοκινήτου από έναν άλλο πλανήτη, ξαφνικά βρίσκεται ανάμεσα σε έναν αρχαίο πόλεμο μεταξύ 3 αντίπαλων κόσμων!

Ο Jason θα πολεμήσει για να σώσει το νέο του φίλο αλλά και την τύχη όλης της ανθρωπότητας, φυσικά! Με τον καιρό, ο Jason μαθαίνει ότι ο Evan δεν είναι ένα συνηθισμένο μαγικό αυτοκίνητο. Είναι ένα Mecardimal, ένα μικροσκοπικό αυτοκίνητο ικανό να μετατραπεί αμέσως σε ισχυρό πολεμιστή!

Αλλά, όπως είναι φυσικό,  μια τόσο μεγάλη δύναμη, τη θέλουν όλοι και οι διεκδικητές της είναι εξαιρετικά απειλητικοί! Φαίνεται ότι όλοι στο σύμπαν κυνηγούν τα Mecardimals. Στο απρόσμενος ταξίδι του, ο Jason θα συναντήσει τον Ryan από το Red Hall, του οποίου η αποστολή είναι να βρει τα Mecardimals και να τα χρησιμοποιήσει για να ανοικοδομήσει την κατεστραμμένη από τον πόλεμο πατρίδα του, την Isobel από τη Blue City, που θέλει τη σύλληψη και την κατάργηση των Mecardimals και τον Βαν Ντίιν, τον αδίστακτο κακοποιό, ο οποίος έχει βάλει στόχο της ζωής του την υποδούλωση των Mecardimals και τη χειραγώγηση της δύναμης τους για να κατακτήσει όλο τον κόσμο!

Θα έχουν ο Jason και ο Evan ό, τι χρειάζεται για να πολεμήσουν τις δυνάμεις του κακού και να απελευθερώσουν για πάντα τα Mecardimals;

 • Τα επεισόδια είναι διαθέσιμα και στο star.gr/tv
 • *Η σειρά προβάλλεται μεταγλωττισμένη.

POLLY POCKET

Παιδική σειρά αμερικανικής  παραγωγής 2018.

Πρεμιέρα Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου και κάθε Κυριακή στις 08:10.

Η  Polly είναι ένα έξυπνο κορίτσι, που μεγαλώνει σε ένα ήσυχο προάστειο. Όμως έχει βαρεθεί να ακούει συνεχώς ότι είναι «πολύ μικρή» για να κάνει όλα όσα επιθυμεί. Αλλά η Polly αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο, αυτό που όλα τα παιδιά γνωρίζουν πολύ καλά: το να είσαι μικρός δεν αποτελεί εμπόδιο, αντίθετα είναι η μεγάλη της δύναμη!

Όταν η Polly Pocket κληρονομεί ένα μαγικό μενταγιόν από τη γιαγιά της, που της επιτρέπει να συρρικνώνεται, ανακαλύπτει ότι το αντίθετο της συρρίκνωσης είναι οι συναρπαστικές ιστορίες, που ζει μαζί με τους καλύτερους φίλους της! Για αιώνες, το μυστικό Pocket Locket έχει περάσει μέσα από την οικογένεια μόνο σε ορισμένα μέλη και αυτός, που κληρονομεί το μενταγιόν χρησιμοποιεί τη συρρικνωμένη δύναμή του για να κάνει καλό και να αλλάξει την ανθρωπότητα! Από τη μια μέρα στην άλλη, ο κόσμος της Polly γίνεται μια καθημερινή περιπέτεια, που αποτελείται από μικρές πράξεις καλοσύνης μέχρι μεγάλες πράξεις ηρωισμού!

Πλέον δεν υπάρχει κανένα όνειρο, που να είναι πολύ μεγάλο και καμία περιπέτεια, που να είναι πολύ μικρή! Τελικά, αν και σε μέγεθος τσέπης, η Polly Pocket καταφέρνει να κάνει τον κόσμο της μεγαλύτερο από ποτέ και μάλιστα με στυλ! Ακολουθήστε τη!

 • Τα επεισόδια είναι διαθέσιμα και στο star.gr/tv
 • ***Η σειρά προβάλλεται μεταγλωττισμένη

ΟΙ ΕΥΧΟΥΛΗΔΕΣ: ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ  (TROLLS)

Παιδική σειρά αμερικανικής παραγωγής 2018.

Πρεμιέρα Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου και κάθε Κυριακή στις 08:40.

Ένα ολοκαίνουριο κεφάλαιο ανοίγει στις ατέλειωτες, διασκεδαστικές περιπέτειες των Ευχούληδων, καθώς η Πόπι, ο Μπραντς και όλο το χωριό των Ευχούληδων συνεχίζουν το πάρτι στο φανταστικό τους σπίτι στο δάσος.

Οι Ευχούληδες έχουν πια προσαρμοστεί στη συμβίωση με τη Μπρίτζετ, τον Βασιλιά Γκριστλ, τους αφόρητα γκρινιάρηδες Μπέργκενς και την επακόλουθη σύγκρουση πολιτισμών!

Χρώμα, χαρά, τραγούδι, περιπέτεια, δράση, χορός είναι τα συστατικά της πιο χαρούμενης τηλεοπτικής παρέας!

Οι Ευχούληδες σας καλούν στο πάρτι τους, αυτή την πρόσκληση όλοι την περιμένουν, κανείς δεν μπορεί να την αρνηθεί!  Μην έχεις καμία αμφιβολία, η ζωή των Ευχούληδων είναι συναρπαστικά διασκεδαστική!

Η σειρά βασίζεται στην ταινία του 2016 «Trolls»

***Η σειρά προβάλλεται μεταγλωττισμένη

ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ : Η ΣΕΙΡΑ (TANGLED)

Παιδική σειρά αμερικανικής παραγωγής 2017.

Πρεμιέρα Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου και κάθε Κυριακή στις 12:00.

Η αγαπημένη πριγκίπισσα Ραπουνζέλ και οι περιπέτειες της, επιστρέφουν σε μια διασκεδαστική σειρά  κινουμένων σχεδίων βασισμένη στην ταινία της Disney και στο διάσημο παραμύθι!

Έχοντας απελευθερωθεί και επιστρέψει πια κοντά στους γονείς της, τον βασιλιά Φρέντερικ και τη βασίλισσα Αριάνα, η Ραπουνζέλ κάνει ό,τι μπορεί για να  προσαρμοστεί στη νέα της ζωή ως πριγκίπισσα της Κορόνα.  Όμως όσο και αν προσπαθεί να μείνει μακριά από προβλήματα, η ασυγκράτητη λαχτάρα της για περιπέτεια και για την ανακάλυψη του κόσμου, τη φέρνει αντιμέτωπη με νέα μπερδέματα και με τα 20 μέτρα μήκους των μαλλιών της, που μεγαλώνουν μυστηριωδώς ξανά!

Με τους φίλους της, Πασκάλ, Μαξ, Κασσάνδρα και Γιουτζίν, η ατρόμητη Ραπουνζέλ  «λύνει τα μαλλιά» της και ζει νέες… μπερδεμένες αλλά και αστείες περιπέτειες!

 • Η τραγουδίστρια Ρένα Μόρφη χαρίζει τη φωνή της στη Ραπουνζέλ στο τραγούδι των τίτλων «O Άνεμος στα Μαλλιά Μου». 
 • Η Μάντι Μουρ και ο Ζάκαρι Λεβί, δανείζουν ξανά τις φωνές τους στη Ραπουνζέλ και τον Γιουτζίν στην αμερικάνικη εκδοχή της σειράς.

***Η σειρά προβάλλεται μεταγλωττισμένη

O μεγάλος νικητής της πρωινής τηλεθέασης το Σαββατοκύριακο!

H Starland τη σεζόν 2017-2018 κατέγραψε μερίδιο τηλεθέασης 40,1% στο κοινό παιδιά 4 -11, με απήχηση σε αγόρια και κορίτσια.

Τα παιδιά τα Σαββατοκύριακα «ψηφίζουν» εδώ και χρόνια Starland, την καλύτερη ζώνη παιδικών, που είναι 1η στην προτίμησή τους με μεγάλη διαφορά από το 2ο κανάλι!

Παιδική ζώνη 07:00-13:00 Σ/K – Συνολικά μερίδια τηλεθέασης σεζόν 2017-2018
Κοινό Παιδιά 4-11

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather